انتخاب خودت عالی هست.
مطمئن باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
انتخاب خودت عالی هست.
مطمئن باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MARINE (31-07-08)
4850 هم با قیمت 250 کارتو حداقل تا یک سال راه میندازه .
عضو VIP شهرسختافزار
اگه مادربوردت CF رو ساپرت می کنه و پول زیادی هم داری خرید 2 تا 4850 به صرفه ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله Main من هست ABIT IX38Quad Gt ساپورت مي كنه من خودم قصد دارم ATI HD4870 بگيرم.
ولي مي دونيد منظورمن جي هست منظور من اين هست اين تكنولوزي Agea Phycs هست در كارتهاي NVIDIA به كار رفته براي گيم بهتر نيست .
ولي من قصد دارم شد دو تا HD 4850 بگيرم يا HD 4870
از دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنند.
عضو VIP شهرسختافزار
با این تکنولوژی بازم HD4870 در رده قیمت خودش از کارت های دیگه خیلی قوی ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شک نکن به هیچ وجهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
چشم دستت درد نكنه مي گيرم حتمنا .
از دوستان تشكر مي كنم .
ولي يك سوال داشتم اين بودكه قيمت اين كارت چند هست Hd4870
سلام
با برند ساپفایر 390
هیز 365
MARINE (31-07-08)
کاربر شهرسختافزار
بعد نمي دونيد از كجا ميشه تهيه كرد هر دو برند رو . يا شماره نمايندگي هاشون رو بگيد ممنون ميشم.
عضو VIP شهرسختافزار
همین فروم میشه پیدا کرد.برو بخش فروشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبعد نمي دونيد از كجا ميشه تهيه كرد هر دو برند رو . يا شماره نمايندگي هاشون رو بگيد ممنون ميشم.
تو بخش فروش آرمان و مهندس احمدی و SASAN.K و... بعضی وقتا واسه فروش میارن.
قیمت هم از بازار ارزون تره اینجا در اکثر مواقعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MARINE (01-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks