مثلا اینجا انجمن تخصصی سخت افزاره
کسی نیس ج بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
مثلا اینجا انجمن تخصصی سخت افزاره
کسی نیس ج بده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad39 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad39 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عمده کاربریتون در چه زمینه ای هست ؟
همکار انجمن اورکلاک
دوست عزیز گرافیک رو برای چه کاری لازم دارین ؟
کاربر شهرسختافزار
بازی و بیشتر کارای گرافیکی
عضو VIP شهرسختافزار
برای خرید کارت چقدر میخواین هزینه کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad39 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظور از gt 660 کارت پرقدرت GTX660 باشه که به شدت توصیه میشه . ولی کارتی با نام یا خانواده Gt 660 ندیدم
کارت های سری 56xx هم اگر بودجه محدود دارین مثل 5670 یا (سری موبایل 5650 )که کمی قدیمی شدن و توصیه ام استفاده از کارت هایی مثل 6670 یا 6750 هستش .
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا ی سوال دارم ازتون
من همچین سیستمی رو ردیف کردم مهندسمون برگشت گفت میشه 630 تومن
شما ببینین چقد می ارزه:
a75fa mainboard
3500 cpu
8g ddr3
gt 660 vga
power 530
سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها
اهان ی چیز دیه
قیمت همون gtx 660 چنده؟
کاربر شهرسختافزار
اقایون معذرت میخام
440 هست نه 660
حالا این بهتر از 5600 هست یا نه؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای کاربریتون 5670 رو توصیه می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad39 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد دومم این هست که اگر می خواین سیستم تهیه کنید یا با حرف دوستتون جلو برین یا بودجتون رو بیان بفرمائین و یک پیشنهاد از انجمن بگیرید.
کاربر شهرسختافزار
سلام 5670خیلی خیلی بهتر از GT440 است پیشنهاد میکنم کارت ای تی آی رو بخرید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks