MicroSystem (15-01-10)
بابا باکلاس ، وضع خوب ، مایه دار ، کاردرست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hghghghghj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ست تمیزی چیدی ایول
آقا منم یه حساب کردم ولی به ۴۰۰ نتونستم برسم
با عرض شرمندگی زیاد یه لطفی بکن و با این هم یک مرتبه حساب کن لطفا و نتیجه رو بگو
http://www.antec.outervision.com/PSUEngine
فقط یک نکته : مثلا هارد اکسترنال شما به عنوان یک usb حساب میشه نه هارد
system load رو هم بزار رو 100% تا ماکزیمم اعداد رو حساب کنه
MicroSystem (15-01-10)
کاربر شهرسختافزار
خیلی چاکریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلآ پاور 430 گرین داشتم گرافیک جدید رو نصب کردم هارد 500رو به کامپیوتر میزدم سیستم ریست میشد به نظرم 585وات راحت جواب میداد . سریع رفتم 885 گرفتم - راستی گفتم آینده نگری کردم - بابا ولم کنید غلط کردم (شوخی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی سی پی یو های 6 و 8 هسته ای در راهند و یه نیروگاه برق میخوان و یو اس بی 3 و ساتا 3 و.......
MicroSystem (15-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آره يه جائي اشتباه ميكني بايد زير 400 بدست بياد
كلا سيستمت فول لود 250 وات مصرف نميكنه
نه عزیز بحث سیستم شما نبود قبلا هم عرض کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hghghghghj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید شما دوست داشته باشید تو یه خونه ۲۰۰۰ متری زندگی کنید به من فضول هم هیچ ارتباطی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که گفتم حساب کنید میخواستم ببینم که برنامه گرین تا این حد خطا داره
چون الان روی پاور زوم کردم و اگر در جریان باشی چند روزیه به شدت دارم روش تحقیق میکنم مزاحم شما شدم عزیز
ممنون که وقت گذاشتین و تحملم کردین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینبار 549 بدست آمد - راستی قسمت آخر Capacitor Aging:رو روی 30درصد گذاشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی من گفتم با برنامه گرین حساب کردم 685 دادبه نظر خودم 585 راحت برای الانم جواب میداد حتی زیاد هم بود- اما به نظر من وقتی یه ماشین از گردنه میخواد بالا بره یه زانتیا خیلی بهتر از یه پژو بالاتر میره در حالی که هردو شون هم از گردنه بالا میرن اما این کجا و اون کجا
آخرین ویرایش توسط hghghghghj در تاریخ 15-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خیلی مخلصیم اما هرچی برا پاور بزاری کم نگذاشتی به نظر من 785 یا 685 بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4890نسبت به قیمتش بهتره.اگه تو 1680*1050بازی میکنی همون 5770 کافیه.فقط تو کرایسیس کم میاره!!!اونم اگه بخوای اذیتش کنی!!!!
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. 4890 شايد سرعتش بيشتر باشه اما 5770 به سبب ساپورت DirectX 11 بهتر و استاندراد تر و بروز تره و آينده بهتري خواهد داشت.
hghghghghj (19-01-10), NVIDIA>ATI (19-01-10)
|
|
من نظرم روی 5770 هست
mohammad1985 (22-01-10), reza76622201 (19-01-10)
منم با نظر شما موافقم!!!فقط گفتم توی بنچمارکا چند فریم بیشتر نمایش میده!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks