سلام
به عنوان کسی که 4870 رو دارم لازم میدونم چند نکته را تذکر بدم:
1- اینکه گفته میشه این کارت مشکل حرارتی داره: حقیقت اینه که دلیل این امر این بود که در مدلهای اولیه بخاطر کم بودن دور فن و عدم قابلیت تنظیم این مورد برای کاربران مبتدی از داخل برنامه های مرسوم (مثل RivaTuner و یا CCC) این واهمه به وجود اومد که این کارت کلا داغ عمل میکنه. در حالیکه با تنظیم دور فن این کارت روی 30 الی 35 درصد مشکل حرارتی به کل برطرف میشه.
2- در مورد قابلیتهای اورکلاکینگ این کارت: برای کاربران حرفه ای شاید راضی کننده نباشه (البته تا کلاک 850 برای هسته و 1100 برای رم که برابر با 4400 مگاهرتز به صورت موثر هست مشکلی نداشتم اونم بدون دستکاریه بایوس!) اما برای کاربران معمولی کاملا مناسب هست.
3- در مورد عدم سازگاری با بازیهایی مثل Crysis: این مشکل در درایورهای اولیه (مثل 8.9 یا 8.10) وجود داشت اما با عرضه درایورهای جدیدتر و Hotfix ها علاوه بر سازگاری، سرعت این کارتها در اجرا و افزایش FPS ملموستر شد. به عنوان یک مصرف کننده در این قسمت کاملا از ATI راضی هستم.
4- در آخر شما را به سایت Bit-tech ارجاع میدم. در این سایت محصولات سخت افزاری سال 2008 مورد بررسی قرار گرفتند و بهترینها انتخاب شدن که 4870 با رم 1GB GDDR5 به عنوان بهترین محصول 2008 در زمینه کارت گرافیک و سری پردازنده های گرافیکی RV770 (هسته کارتهای سری 4800) به عنوان بهترین نوآوری سال 2008 در زمینه سخت افزار انتخاب شدند.
اما در جواب امین عزیز که در مورد خرید راهنمایی خواستن:
پیشنهاد من کارت 4870 با 1GB رم هست.
باتشکر

Bookmarks