حسین جان ..
شما 4870 1GB را با GTX 260 216 مقایسه می کنی یا 512 مگابایت را ؟
حسین جان ..
شما 4870 1GB را با GTX 260 216 مقایسه می کنی یا 512 مگابایت را ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
|
کاربر شهرسختافزار
512 مگ اش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن من کلی گفتم که بهتر از 4870 میشه !
خوب عزیزم مقایسه ات اشتباهه. شما اومدی 4870 512MB را با GTX 260 216 مقایسه کردی و گفتی که GTX 260 216 بهتره. اینجا شما مسئله Price Performance را رعایت نکردی و همچنین مقایسه بین دو محصول هم رده را انجام ندادی . حتما خودت میددونی که همرده و رقیب GTX 260 216 کارت 4870 1 گیگا بایتی هست و نه 512 مگابایت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر جوری هم بخوای حساب کنی ( کلی , جزئی و فله ای ) کارت های ATI فعلا بهترین انتخاب هستن.
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
immortal (24-01-09)
کاربر شهرسختافزار
این نظر شما بود پیام جان !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قیمت 260 رو گرون تر از 260 216 دیدم !!! :
GeForce GTX 280 1024MB $439.99
GeForce GTX 260 Core 216 896MB $294.99
GeForce GTX 260 896MB $299.99
ok
همرده بودنش رو قبول دارم !
بهترین انتخاب هیچوقت نیست ( مسئله گرمایی ATi چی ؟ ساپرت بیشتر گیمینگ Nvidia نسبت به ATi چی ؟ اورکلاک بیشتر Nvidia چی ؟ فیزیک چی ؟ )
من اینهارو در نظر گرفتم و از اونجایی که خودم 4870 رو تست کردم و اصلا ازش راضی نبودم پیشنهادش ندادم !
حسین جان ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کارت 234 دلاری Sapphire HD 4870 1GB را از لحاظ قیمتی با اون دو تا یکسان می دونی ؟ ( بماند که به قیمت دلاری هم نمیشه استناد کرد اما اگر مشکل همینه پس کارت Sapphire 4870 1GB حدود 60 دلار ارزونتره )
مورد بعدی اینکه همه عالم و آدم الان نظرشون روی کارت های ATI ! بعد شما به من میگی این نظر شماست !!!؟
در مورد مسئله گرمایی هم باید عرض کنم که مثل اینکه شما خیلی دیر آپدیت میشی .
به این کارت نگاه بندازید . مسئله گرمایی فقط روی طرح های اولیه و Reference کارت ها بوده و الان با وجود طرح هایی که خود سازنده ها میدن رفع شده ..
کجا و چه کسی گفته ساپورت گیمینگ nVidia بیشتره ؟ ( لطفا دلیل بیارید )
اوورکلاک اصلا اینجا معیار حساب نمیشه . شما روی تفاوت ذاتی کارآیی کارت ها فعلا داری بحث می کنی و نه اوورکلاک. اوور کلاک هم برای یوزر عادی معنایی نداره.
نکته مهم آخر :
از اونجایی که خودم 4870 رو تست کردم و اصلا ازش راضی نبودم پیشنهادش ندادم !
باز این شد نظر شخصی ! چون شما راضی نبودی دلیل میشه که دیگران هم راضی نباشن ؟
یا دلیل میشه که کارت مذکور بهتر یا بد تر باشه ؟
آخه این " راضی بودن یا نبودن شما " معیار میشه برای پیشنهاد ؟
حرف آخر :
در پیشنهاد قطعه به دوستانی که سوال می پرسن دقت کنید.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
aminnz (23-01-09), DaaDaa (23-01-09), immortal (24-01-09), PCminister (23-01-09), Stream (23-01-09)
در مورد قیمت آٔقا کیوان 4870 یک گیگ رو زیر سیصد میدن ... لیون هم تقریبا همین حدودها میده کانکت تر دی رو. GTX 260 216 زیر 350 گیر نمیاد تازه دست پایین گرفتم ... یه بنچمارک دیروز دیدم در مورد Mirrors Edge کارت 4870 حتی توی PhysX هم خوب عمل کرده بود. GTX9800+ مثل 4850 عمل کرده بود.
aminnz (23-01-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من از اون منبعی که قیمتشو چک کردم دیدم که 4870 رو $305.99 دلار دارن میفروشن پس از لحاظ قیمت حق با منه !حسین جان ..
شما کارت 234 دلاری Sapphire HD 4870 1GB را از لحاظ قیمتی با اون دو تا یکسان می دونی ؟ ( بماند که به قیمت دلاری هم نمیشه استناد کرد اما اگر مشکل همینه پس کارت Sapphire 4870 1GB حدود 60 دلار ارزونتره )
منظورتون از همه ی عالم و آدم 40 % هست ؟؟!!! ATi با قیمت گزاری جدیدش خودش اعلام کرده میخواد تازه با این کارش به 50 % سهم بازار دست پیدا کنه بعد شما ...... .مورد بعدی اینکه همه عالم و آدم الان نظرشون روی کارت های ATI
قیمت این طرح ها با برد رفرنس تفاوتی هم داره ؟؟ !!به این کارت نگاه بندازید . مسئله گرمایی فقط روی طرح های اولیه و Reference کارت ها بوده و الان با وجود طرح هایی که خود سازنده ها میدن رفع شده
اینجا نشون میده Front Line کلا واسه Nvidia طراحی شد یا کرایسیس !کجا و چه کسی گفته ساپورت گیمینگ nVidia بیشتره ؟ ( لطفا دلیل بیارید )
aminnz (23-01-09)
با سلام و درود:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من خوشبختانه بسیاری از شرکای AMD سیستم خنک کننده رو دوباره طراحی کردن و مشکلات دمای رو تا حد زیادی برطرف کردند.
در کارت های گرافیک ATI از تکنولوژی 55 نانومتر استفاده شده ولی NVIDIA از تکنولوژی 65 نانومتر استفاده می کنه
تکنولوژی CROSSFIRE X هم نسبت به SLI برتری داره
و نسبت کارایی به قیمت هم باز ATI انتخاب مناسب تری هست.
وروی نسخه CATALYST 8.12 تکنولوژی STREAM قرار داره که قابلیت انجام محاسبات موازی رو ی پردازنده گرافیکی فراهم می کنه .و باز درون CATALYST 8.12 نر افزاری به نام ATI AVIVO VIDEO CONVERTOR وجود داره که باعث میشه رمز گذاری فایلهای ویدئویی سریعتر انجام بشه وعمده ترین اختلافش با نرم افزاری که تو کارت های NVIDIA استفاده میشه اینه که رایگانه!
در مقابل تکنولوژی PhysX که شرکتش توسط NVIDIA خریداری شد AMD از یک تکنولوژی خاص خودش استفاده می کنه و نیازی هم به تکنولوژی PhysX نداره!
در مورد DirectX هم ATI DirectX 10.1 رو ساپورت می کنه ولی Nvidia DirectX10
و تو OverClock هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه من خودم یه کارت 4850 که فرکانس های معمولی داشت رو برای هسته تا فرکانس 775 مگا هرتز و فرکانس و برای فرکانس مموری تا فرکانس2360 مگا هرتز به راحتی overclock کردم که حتی بیش از این هم جا داشت!
حال فکر می کنم با کمی مطالعه بیشتر و با نگاه از دیدگاهی جدا از دیدگاه احساسی بتونیم انتخاب حرفه ای تر و منطقی تری رو داشته باشیم.(البته این جمله رو کلی گفتم)
شاد و پیروز باشید!
آخرین ویرایش توسط immortal در تاریخ 24-01-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اصل این بحث اینجا بود که 4870 سافایر منو راضی نکرد ( در مقابل 9800GTX+ OC ) و کلا به چیپ 4870 شک کردم و میخواستم یک بحثی انجام بدیم تا هم دوستمون خودش بتونه راحت انتخاب کنه هم سوال های بی جواب در ذهن من هم به جوابشون در مورد 4870 برسه !!
تشکر ویژه از پیام و عماد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بالاخره بعد از گارانتی الان Asus 4870 1gb رو سفارش دادم تا فردا پس فردا میاد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks