سال ساخت که مهم نیست. در ضمن اولین سری تولید اون سال بوده، کارتایی که الان هستن که دیگه مربوط به اون سال نیست تولیدشون، اونا مدت ها پیش همه فروش رفتن و کارتی که شما میخرید جزو آخرین تولیدات هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نو بخرید. در کل 2060 مجبوب ترین و پر فروشترین کارت سری 20 هست به دلیل قیمت مناسب و قدرت مناسب. و کارتی نیست که رو دست کسی مونده باشه و زود به زود تولید های جدید تر میان بازار.
فقط وقتی مهم میشه که شما بخواید کارت دست دوم بخرید و ندونید که برای ماین مثلا استفاده شده یا اینکه کلا چقدر فشار بهش اومده و وقتی کارتی تازه اومده باشه بازار حتی اگر مدتی ماین هم شده باشه اونقد کوتاه بوده که میشه ازش صرف نظر کرد. که فک کنم منظور شما هم همین بوده.
وگرنه اگر به سال تولید باشه خب آخرین کارت انویدیا 1630 هست! که از نظر قدرت با کارت 1050 TI که سال 2016 اومده تقریبا هم قدرت هست.
یا 6500XT که باز خیلی جدیده اما قدرت و امکاناتش از RX580 که مال 5-6 سال پیشه کمتره.
6 گیگ بودنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه چون بازی های که این کارتا میتونن اجرا کنن (در حالت PLAYABLE) حدودا 4 گیگ و خورده ای VRAM استفاده میکنن مخصوصا توی 1080
البته 2060 مدل 12 گیگ هم داره که فرقش تنها حافظه بیشتر نیست بلکه تعداد هسته ها و قدرتش هم بیشتره و کاراییش نزدیکه 2060 سوپر 8 گیگ هست اما خب قیمتش هم کمی بالاتره مشخصا.
من بین 3050 و 2060 گفتم 2060 رو پیشنهاد میدم.
اگر براتون RT و DLSS مهم نیست خیلی (که البته هم این کارت ها کلا اونقدی قدرت ندارن که بتونن با RT فریم ریت مناسب بدن هم FSR 2.0 هم خوبه) کارت 6600 بله قویتر هست و بهتر.
بین این سه تا. از نظر مصرف هم میانیگن حدود 50 وات مصرف کمتری از 2060 داره توی گیم ها.
در کل یکی از دلایلی که باعث میشه توی سیستم شما با رزولوشنی که دارید بازی میکنید فریم ریت پایین بیاد پردازنده قدیمی هست با فرکانس پایین نسبت به پردازنده های مناسب برای گیم.
و سرعت پایین رم و احتمالا تاخیر بالا که مخصوصا توی پردازنده های رایزن رم خیلی موثر هست، نه مقدارش بلکه سرعت و تاخیر. به جای 32 گیگ 2800 اگر 16 گیگ 3600 CL16 میگرفتید برای گیم بهتر بود.
همچنین ارتقای پردازنده.
البته اینکه 60 فریم براتون کافی هست خودش نکته مثبت هست چون مواردی گفتم بیشتر توی فریم ریت بالا اثرشون مشخص هست.
برای خرید کارت هم اگر با گارانتی اصلی خریداری کنید که از نظر نو بودن کاملا خیالتون راحت باشه. برای مثال MSI با گارانتی آونگ، گیگا با گارانتی آواژنگ ، ایسوس هم که چن تا شرکت گارانتی اصلیش هستن مثل لایف، حامی، سازگار، ماتریکس ...
اما خب قیمتشون هم بالاتر هست نسبت به کارتای بدون گارانتی.
در کل هم 6600 و 3050 کارتایی نیستن که ماینرا برن سراغشون چون قدرت پایینی دارن مخصوصا 3050 که قفل هم داره و حتی هنوز هم نتونستن کامل بشکوننش برعکس باقی سری 30 به جز 3080 12 گیگ
همچنین مدت زمان زیادی هم نیست که اومدن تو بازار.
چون با این هزینه کارت 580 میخریدن که برای ماین مناسب تر بود بدون دردسر.
این نکته توی خرید کارتای مخصوصا دست دوم یا شبه نو مهمه که بدونید کدوم کارتا محبوب ماینرها هستن و سراغ اونا نرید.
چون قیمت براتون مهم بود و 2060 نزدیک 1 میلیون ارزون تر از 6600 بود بنده اونو پیشنهاد دادم؛ اگر بودجه تون به 6600 میرسه خب کارت بهتری هست

Bookmarks