سلام دوستان میخواستم گرافیک 1070 gaming x msi رو بخرم ولی قیمتش بالا رفت
آیا امکان داره روزهای دیگه به قیمت اصلیش برگرده؟
حدود 1700 پول دارم شنبه هم میخوام برم بازار
اگر گیمینگ ایکس نداشتند چه جایگزینی معرفی میکنید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان میخواستم گرافیک 1070 gaming x msi رو بخرم ولی قیمتش بالا رفت
آیا امکان داره روزهای دیگه به قیمت اصلیش برگرده؟
حدود 1700 پول دارم شنبه هم میخوام برم بازار
اگر گیمینگ ایکس نداشتند چه جایگزینی معرفی میکنید؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Minou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر عجله نداری چند روزی دست نگه دارید . تا موجودی این کارت اوکی شود . اگر عجله دارید
نزدیک ترین کارت به بودجه شما
GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming WF3X OC 8GB GDDR5
Minou (30-06-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Minou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حمله ماینرها به این سری کارت بعید میدونم قیمتش پائین بیاد
Minou (30-06-17)
کاربر شهرسختافزار
یکی دو جا زنگ زدم این کارت هم در حدود 1850 هست و به بودجه من نمیرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجله ندارم
به نظرتون قیمت 1080 تا یکماه دیگه کمتر میشه یا بیشتر؟
منظورتون حمله به سری 1070 هست یا همین مدل gaming x رو بیشتر خریدند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اگر این مدل رو خریدند بهتره دیگه منتظرش نباشم
اما 1080 مدل gaming x رو هم پیدا کردم 2350 که اگر کمیاب نشه میتونم ماه بعد بخرم
سری 1070 منظورم بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Minou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم تا چند روز دیگر سیل فروش کارتهای amd rx شروع میشه و 1070 در بازار نایاب میشه
Minou (30-06-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از لحاظ قیمت هم به نظرتون درست خواهد شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1070 gaming x حدودن 1800 بود در بازار و در سایت ها هم 1750 که الان بالای دو تومن شده
روی این مدل اصرار دارم چون همکلاسیم همین مدل رو داره و چون اهل ارتقا هستش میتونم در آینده ازش با قیمت خیلی پایینی بخرم و SLI کنم
و یک سوال دیگه اینکه آیا امکان SLI دو کارت 1070 با دو برند مختلف وجود داره یا خیر؟
بله احتمالش هست . کارتهای ماین موجود شود . برادران معدنچی به صرفه تر هست براشون اون کارت ها را تهیه کنند
بله میتونید دو کارت 1070 را با هم SLI کنید . برندش هم متفاوت باشه مشکلی نداره
مهم GPU هست
کاربر شهرسختافزار
ببخشید دقیقا متوجه نشدم، گفتید احتمالش هست کارتهای ماین موجود شود؟ یعنی احتمالش هست کارتهای استفاده شده برای ماین رو به عنوان نو جا بزنند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks