پاسخ: ***مشاوره بین انتخاب کارت گراقیک های r9 290x و 970oc بدون توجه به قیمت ***
نقل قول:
r290x قویتر از 970 هست . این رو بنچمارک ها کاملا نشون میدن . لینک یوتیوب نمیتونه قابل استناد باشه .
با احترام به صحبت شما استاد عزیز :11(): اما من برام تجربه شده(عملا) که این تستهای عملی خیلی به واقعیت نزدیکتر بودند تا اعداد پنجمارکها.
پاسخ: ***مشاوره بین انتخاب کارت گراقیک های r9 290x و 970oc بدون توجه به قیمت ***
نقل قول:
با احترام به صحبت شما استاد عزیز :11(): اما من برام تجربه شده(عملا) که این تستهای عملی خیلی به واقعیت نزدیکتر بودند تا اعداد پنجمارکها.
این نظر شماست . مهم سایت های معتبر سخت افزاری هستند تا لینک یوتیوب با منبع ناشناس . بالای 14 سال هست که به نتیجه همین سایت ها استناد کردیم . حرفی که میزنیم بر اساس موارد علمی هست .
تست های تحت dx12 بزودی مشخص میکنه برنده اصلی کدامشون هست . mantle اسلحه پنهان AMD هست که تو DX12 کمک زیادی به این شرکت میکند .
آخه تو سایتی مثل guru3d هم که من نگاه کردم بین این دو کارت(نسخه گیگابایت g1 رو در هر دو کارت مقایسه کردم) در مثلا سه بازی crysis3 و metro last night و bioshock اختلاف تعداد فریم در حد یک فریم بود(در بازی مترو که فریم کاملا برابر دارند.در کرایسیس3 فقط 1 فریم 290x بیشتره و در bioshock که 14 فریم کارت 970 بیشتره).یعنی حتی اگر پنجمارکی که این سایت معتبر ارائه میده را هم در نظر بگیریم اختلاف بسیار بسیار کم است.اما باز هم اگر قیمت این دو کارت نزدیک به هم بود شاید 290x گزینه خوبی بود اما با اختلاف قیمت تقریبی 500 هزار تومان ارزش خرید پایینی دارد.البته منظورم به استارتر محترم نبود.چون ایشان قیمت برایشان ملاک نیست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].