پاسخ: ***مشاوره بین انتخاب کارت گراقیک های r9 290x و 970oc بدون توجه به قیمت ***
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرم HIS IceQ R9 290X Hybrid یا Sapphire TOXIC R9 290X بخرید که از گیگابایت قوی تر هستن.
نسخه اصلی 10 هنوز نیومده که 5 ماه دیکه میاد بعدش موقع اجرای بازی و فریم نشون دادن معلوم میشه کدوم بهترهستن ! که همیشه بیشتر بازیها اواخر تابستون شروع به عرضه میشن ! هنوز هیچ چیز مشخص نیست ! اگه قرار به این باشه پس صبر کن تا سری R9300 بیاد چرا سری R9200 ! این چه کاری اه ؟
پاسخ: ***مشاوره بین انتخاب کارت گراقیک های r9 290x و 970oc بدون توجه به قیمت ***
نقل قول:
این لینکی که دادید مقایسه 290 و 970 بود که تقریبا 290 قویتر بود پس در نتیجه 290x کاملا قویتر از 970 میشه ...درسته ؟
شما همین مدلی که نوشتم رو پیشنهاد میکنید یا مدل دیگه ای ؟
GIGABYTE Radeon R9 290X Windforce 1000MHZ 4GB 5.0GHZ
همین مدل 8 گیگ اش هم هست آیا ارزش هزینه اضافه داره ؟
بسیار از کمکهاتون استفاده کردم واقعا متشکرم
GIGABYTE Radeon R9 290X Windforce 1000MHZ 4GB
بهترین خنک کننده و بهترین المانها رو دارد . تو خریدش شک نکنید .
البته یه چیزی بکم اگر براتون قیمت مانیتور مهم نیست اینو شک نکنید که تو 4K کارت 290 X بهترین گزینه اس ولی خب قیمتش بالاست ودقیقا برنامه ریزی شرکت AMD برای مانتیورهای آینده یعنی 4K میباشد !
کارت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از این ساپفایر و گیگا قویتره ولی خب گارنتیشو میخای چه کنی اگر براتون مالی مهم نیست اینو بگیر HIS ! یعنی اگه خراب بشه میکی یکی دیکه میکرم پوله پول ! پول خرج کن صفا کن :wink: ولی اگر مهم اه مالی اه یعنی گیگا بگیر چون اگه خدایی نکرده خراب بشه گارنتی درستش میکنه !
نقل قول:
کارت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از این ساپفایر و گیگا قویتره ولی خب گارنتیشو میخای چه کنی اگر براتون مالی مهم نیست اینو بگیر HIS ! یعنی اگه خراب بشه میکی یکی دیکه میکرم پوله پول ! پول خرج کن صفا کن :wink: ولی اگر مهم اه مالی اه یعنی گیگا بگیر چون اگه خدایی نکرده خراب بشه گارنتی درستش میکنه !
از ایران که نمی خوام بگیرم ولی کلا گیگا رو من خیلی قبول دارم
این کارت چون 3 فن هم داره فکر کنم توی اورکلاک هم خوب جواب بده
در ضمن دیدم از بقیه مدل های کارت های دیگه خنک تره
- - - Updated - - -
راستی GIGABYTE Radeon R9 290X Windforce 1000MHZ 4GB مثل 970 وقتی در load نباشه فن هاش خاموش میشه یا نه ؟
نقل قول:
- - - Updated - - -
راستی
GIGABYTE Radeon R9 290X Windforce 1000MHZ 4GB مثل 970 وقتی در load نباشه فن هاش خاموش میشه یا نه ؟
والله 290 نداشتم ببینم چطور میشه و یا ویژگیهاشو نخوندم ولی خنک گنندگی خیلی خوبی داره گیگا !
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
- - - Updated - - -
راستی
GIGABYTE Radeon R9 290X Windforce 1000MHZ 4GB مثل 970 وقتی در load نباشه فن هاش خاموش میشه یا نه ؟
دور فن توسط خود برد کنترل میشه . در کل صدای زیادی نداره فنهای windforce gigabyte
نقل قول:
دور فن توسط خود برد کنترل میشه . در کل صدای زیادی نداره فنهای windforce gigabyte
درسته اما در سری 900 انویدیا کلا خاموش میشه فن
یعنی همون نویز جزئی هم نداره
به هر حال 3 تا فن در دور پایین کار کنن بازم نویز پایینی دارن
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
درسته اما در سری 900 انویدیا کلا خاموش میشه فن
یعنی همون نویز جزئی هم نداره
به هر حال 3 تا فن در دور پایین کار کنن بازم نویز پایینی دارن
--------------
روی برد گرافیک کلید سایلنت هست .
لینک زیر هم نوشته شده
این کارت 970oc گیگابایت پاور 530 گرین که دو سال پیش گرفتم براش کاملا جوابگو هست ؟