سلام دوست عزیز
گرافیک میتونید 6850 یا 6870 یا gtx 460 یا 5850 یا 5870 انتخاب کنید
در مورد پاورهم اگر گرافیک تهیه کردین باید پاورتون رو هم عوض کنید
بله میتونید از خوجی کارت گرافیک به ورودی تلوبزیون متصل کنید
با سلام به همگی
مشخصات سیستم
cpu amd fx-4100 3.6
main asus m5a97
ram 2*2 1600
power zerone 1000 (که مطمئنم غیر واقعی هستش)
1- اگه لطف کنید یک کارت گرافیک با قیمت بین 300 تا 400 برای انجام بازی بهم معرفی کنید؟
2- نیاز به تعویض پاور هستش؟
3-اگه بخوام سیستمو به یک تلویزیون lcd 32 متصل کنم باید چه کارهایی انجام بدم؟
4-ایا تلویزیون کار یک مانیتور رو انجام میده.کیفیت نمایش سرعت پخش و .....در حد قبول هستش یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدین
اینم مشخصات و پورت های تلویزیون
Model: KDL-32CX520
وضوح تصویر (Full HD 1080 (1920 x 1080
ترمینالها
HDMI™ / Audio In
USB 2.0
Ethernet Connection
Composite Video Input(s)
Component Video (Y/Pb/Pr) Input(s)
RF Connection Input(s)
HD15 PC Input / Audio
Digital Audio Output(s)
Audio Out
Headphone Out
آخرین ویرایش توسط baggio10 در تاریخ 14-01-13 انجام شده است
|
|
همکار انجمن اورکلاک
سلام دوست عزیز
گرافیک میتونید 6850 یا 6870 یا gtx 460 یا 5850 یا 5870 انتخاب کنید
در مورد پاورهم اگر گرافیک تهیه کردین باید پاورتون رو هم عوض کنید
بله میتونید از خوجی کارت گرافیک به ورودی تلوبزیون متصل کنید
دوست عزیزم 6870 قوی تره یا 6850برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7750 چطوره قیمتش چقدره
7770 چی
چون فعلا واسه خرید مانیتور نمیخوام هزینه کنم میتونم از تلویزیون به جای مانیتور و بدون هیچ مشکل حتی در بازی استفاده کنم
The-Joker (14-01-13)
با اجازه ی آقا مهدی عزیز دلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baggio10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز دل توی تمام این کارت های گرافیکی که خودتون گفتید 6870 از همه قوی تره و شدیدآ برای بازی توصیه میشه .
6850 از 6870 ضعیف تره ولی باز کارت 6850 از کارت 7770 که خودتون گفتید قوی تره
قیمت ها هم که الان خیلی بیش از حد زیادن
برای مانیتور هم مشکلی نیست می تونید از همون تلویزیون استفاده کنید ، اگر تلویزیون شما پورت hdmi داره یه کابل hdmi بخرید و از اون استفاده کنید که کیفیت واقعآ بالا میره
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
خیلی ممنون قیمت تقریبی 6870 چقدره و کدم برند بهتره
6850 چی
Asus - Sapphireبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baggio10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
baggio10 (22-01-13)
|
|
راستش عزیز دل من خیلی از قیمت ها اطلاعی ندارم ولی در این حد می دونم که قیمت 6870 الان باید بالا 450 یا 500 تومن باشه که خیلی زیاده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baggio10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد برند هم بنده به شما برند های زیر رو پیشنهاد می کنم
MSI-Sapphire-xfx-Power Color
برند های ASUS و GigaByte پیشنهاد نمیشه چون نسبت به برند های دیگه بیخودی قیمتاشون بالاتره ، در صورتی که در قدرت و کیفیت هیچ تفاوتی نداره ولی اگه جایی با قیمت مناسب پیدا کردید بخرید
این بنده خدا مادربردش Asus میباشد. به نظر من با ایسوز بهتر ست میشه ها!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز دل ربطی به هم ندارن ، من خودم دیدم که طرف کل سیستمشو از یک مدل خریده بود ولی خیلی مشکل داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط _Tokhs_ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مشکلش جای دیگه بوده خوب. به نظر من اگر درست سیستم رو ببندی بهتره که مین و گرافیک از یه برند باشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks