7850 رو من ميپسندم .اينجا رو هم ببينيد
Performance Charts Graphics Cards - Benchmark
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-کیفیت تصویر از لحاظ ماتی و شفافی تو کدوم کارت بهتره؟
2-کدوم یکی از لحاظ فریم دهی تو گیمها قویتره؟
3-برای من که از رزولوشن 1600*900 استفاده میکنم کارت گرافیک 1گیگ با 2گیگ از لحاظ سرعت فرقی میکنه یا هزینه بیخود هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
آخرین ویرایش توسط mehdi_kingmax در تاریخ 22-02-14 انجام شده است
|
7850 رو من ميپسندم .اينجا رو هم ببينيد
Performance Charts Graphics Cards - Benchmark
*MoJtAbA* (22-02-14), mehdi_kingmax (22-02-14)
650 امکاناتش بیشتره و جواب گو هست
*MoJtAbA* (22-02-14), mehdi_kingmax (22-02-14)
به توجه به عکسهای گرفته شده در این سایت ایا کارتهای nvidia هم الان فیلتر بلور دارن؟
http://www.xbitlabs.com/articles/gra...tx-480_11.html
سلام مهدی جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رنج قیمت خدود 700 تومن الان بهترین انتخاب r9 270 است ( 270 معمولی نه 270x )
این کارت از دو کارت انتخابی شما قوی تر است
در خصوص کیفیت تصوی هم معمولا محصولات nvidia تصاویر شارپ تری دارند که یک سری افراد میپسنندند ولی یک عده هم تصاویر بلور شده amd را بیشتر دوست دارند
البته این دو حالت در بازیهای گوناگون متفاوت است مثلا ممکنه در بازی ماشین سواری به دلیل سرعت بالا تصاویر شارپ nvidia جذابیت بیشتری داشته باشد ولی در کرایسیس تو ذوق بزنه
سلام نیما جان
1-این کارت مصرف برق بالایی نداره؟
2-از برند msi ایا موجود هست یا نه؟
3-من به خاطر فیزیک انویدیا مخصوصا برای بازی last light میخواستم boost بگیرم
4-قیمتش به اون دو تای دیگه می ارزه یا نه یعنی خیلی گرون نباشه
5-تو اون لینک بالایی که گذاشتم چیز دیگه ای میگه یعنی مثل اینکه nvidia ماتی بیشتری داره من خودم که amd رو تا حالا مات ندیدم توی بازیا شما خودت اینو تجربه کردی
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- مصرفش زیر 200 واته که مصرف کمیه
2- متاسفانه ماتریکس بسیار ضعیف عمل میکنه با اینکه شخصا بارها با قسمت فروش این شرکت تماس داشتم متاسفانه سری جدید کارتها را وارد نکرده اند
3- اوکی
4- قیمتش را در پست نوشتم ایسوسش حدود 700 تومنه
5- همونطور که قبلا عرض کردم این مطلب خیلی میتونه سلیقه ای باشه شخصا اول قدرت گرافیک برام مهمه که بازی لگ نداشته باشه نوع تصویر هم تو بعضی بازیها nvidia بیشتر فاز میده توی بعضی دیگر amd
*MoJtAbA* (28-02-14), life24 (28-02-14), mehdi_kingmax (28-02-14), SajjadKhati (16-03-14)
تو کیفت رنگها و روشنایی و نور چه فرقی با هم دارن؟
ضمنا سفایر از لحاظ قیمت و کیفیت بهتر از اسوس نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پارامترهائی که فرمودید بیشتر از اینکه به کارت گرافیک مربوط باشد به مانیتور شمت مرتبت میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته معمولا این گزینه ها را میتوان هم در تنظیمات گرافیک کارت و هم مانیتور به صورت دلخواه تنظیم کرد
هر برند معمولا مدلهای مختلفی داره بعضی مدلهای سافایر ممکنه بهتر از ایسوس باشه و بلعکس
در حال حاضر مدل ایسوسی که در بازار دیدم مجهز به خنک کننده dcu ii بود که کولینگ خوبیه و کارت را خنک تر از سایر کارتهای موجود در بازار نگهداری میکنه
*MoJtAbA* (28-02-14), mehdi_kingmax (28-02-14)
به نظر شما بین msi gtx 650 ti boost oc و sapphire hd 7850 کدوم بهتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم از لحاظ قیمت و هم قدرت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks