MR TASH (14-04-11)
سلام
به نظر شما بین دو گرافیک زیر کدوم واسه رندر افتر افکت بهتره؟
GT 240_1GB
Radeon 5550_2GB
من شنیدم افترافکت موقع رندر بیشتر از رم کارت گرافیک استفاده میکنه؟
درسته؟
MR TASH (14-04-11)
|
افتر افکت از همهچی استفاده میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sekotere برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولویت به این صورت هست CPU بعد کارت گرافیک در آخر رم
قدرت CPU نقش مهمی داره
در بعضی از Codec ها Cuda شرکت Nvidia خیلی کمک میکنه
حجم رم که در نسخه 32 بیت نهایتا 3.25 گیگ هست و سرعت رم ناثیر گذار هست اما نه به اندازه 2 مورد بالا
MR TASH (14-04-11)
تا اونجایی که من میدونم ، فکر میکنم برنامه های Adobe با کارتهای nvidia سازگاری بیشتری دارند .
MR TASH (14-04-11)
GT 240_1GB
خیلی بهتره
خیلی مخلصیم ...
nVIDIA
MR TASH (14-04-11)
دوستان خیلی ممنون ، منم gt 240 رو ترجیح میدم
MR TASH (14-04-11)
سلام دوست عزیز به نظر من هیچ گرافیکی توان رقابت با گرافیکی های انویدیا رو تا کنون نداشته. اما در کل هر چیزی نیاز به زمان داره تا مشخص بشه که ایا مفیده و یا خیر. تا حالا که گرافیک های انویدیا یک سر و کله از گرافیکی های ای ام دی بالاتر عمل کردند پس با این شرایط خرید کارت های گرافیکی شرکت انویدیا خیلی بهتر است. موفق باشی
ehsancpu (23-04-11)
|
این نظرات فوق کارشناسی رو از کجا میارین شماها ؟
DX400
سلام
من خودم کمی با افتر افکتز کار کردم اینتروها - امضاء ها و والپیپرهای موجود در سایت شهر سخت افزار را با گرافیک Radeon HD4670 زدم برای سایر سایت ها هم همینطور
به نمودارها هم زیاد اعتماد نکنید تجربه چیز دیگری هست بدون شک هیچکس 4670 را به عنوان کارت رندرینگ معرفی نمیکنه ولی من که تجربه خوبی داشتم
انویدیا هم خوبه ولی نه اینکه فقط انویدیا میتونه رندر کنه یا قویتر باشه . خیر این حرف از روی تجربه نیست
MR TASH (03-05-11)
کارت گرافیک هیچ تاثیری در رندر کردن در نرم افزار که فرمودید نداره فقط cpu
اخه که نمیشه همزمان هم از cpu و گارت گرافیک برای رندر استفاده بشه
cpu قوی تر به اضافه کارت گرافیک ارزان وضعیف = سرعت بهتر
cpu ضعیف به اضافه کارت گرافیک گران و قدرتمند = سرعت کمتر
امتحانش مجانیه
MR TASH (03-05-11)
دوست عزیز بد نیست مقداری مطالعه داشته باشید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sa_hj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان اولین ارسالتون !! فقز کافیه یه سرچ در باره Cuda داشته باشید ... بعلاوه این که کار برد کارت های Quadro شرکت Nvidia رو هم بفرمایید...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks