دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان.
من یه مانیتور میخام حدود 230 تومن قیمتش باشه که هم برای بازی و فیلم هم برای خوندن فایل های PDF مناسب باشه واینکه پورت HDMI هم داشته باشه.نظرتون چیه؟ایا مانیتور بهتری با این قیمت پیدا میشه؟
راستی طوری باشه که چشم رو اذیت نکنه
گرافیک هم یا 6870 هست
خیلی ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان کسی نظری نداره؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تو این رنج تنها مانیتور همین 61vp است و کیفیته خوبی داره.
کاربر شهرسختافزار
سلام
وقتی شما پورتHDMI هم می خواهید داشته باشه دیگه اصلا گزینه نمونه که کسی بتونه نظری هم بده تا جایی که من می دونم توی مانتور های ال جی که من این برند به سامسونگ ترجیح می دم فقط این سری دارای پورت HDMI من هیچ مدل دیگه نمی شناسم که این پورت داشته باشه مگر اینکه مانتور تی وی باشه یا LED زیاد با مدل های سامسونگ آشنا نیستم ولی فکر کنم انها هم فاقط این پورت باشند تو مدل های رایج بازار .
در ضمن تو این رنج قیمت من W2262TQ رو ترجیح می دم اما خوب فاقد پورت HDMI به جاش تیونر تی وی داره در کل مانیتور بهتری اما با توجه به پورت HDMI و خروجی صدائی که روی این سری از مانتور ها هست شاید با توجه به کاربری شما همان سری VP بهتره .
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 23-05-11 انجام شده است
alex_boobo (23-05-11)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از hapaliiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور 2262tq کنتراست 1:70.000 هستش>آیا کیفیتش اونقدر هست که بشه از پورت hdmi صرف نظر کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرمودید که تیونر تی وی داره یعنی میشه ورودی صدا و تصویر بهش وصل کرد؟(همون فیش زرد ، سفید ؛قرمز)؟
معذرت میخام ولی من تو مشخصاتش تیونر تی وی رو ندیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من صرفا به خاطر کنتراست نگفتم کلا سریTQ از مانتور های ال جی از بهترین های هر سری میشه و کیفیت پنل هاش هم همیشه خوب بوده کلا من چنیدین موردی که از این سری خریدم کاملا راضی بودم در مورد تیونر هم والا من قبلا دیده بودم بله تیونر داخلی داشت همراه همون ورودی AV سه رنگ اما ظاهرا مشخصاتش تغییر کرده توی تولید های جدید به عنوان مثال این لینک رسمی خود شرکت ببینید برای 2262TQ ورودی HDMI زده در کل بهتره مانتور های موجود در بازار رو نگاه کنید و موقع خرید ببینید که چه قابلیت هایی رو داره چون ظاهرا قابلیت های یکی مدل مشابه هم ممکن تو هر سفارش ساخت تغییر کنه .
http://www.lg.com/ir/it-product/moni...at-W2262TQ.jsp
|
|
کاربر شهرسختافزار
من صرفا به خاطر کنتراست نگفتم کلا سریTQ از مانتور های ال جی از بهترین های هر سری میشه و کیفیت پنل هاش هم همیشه خوب بوده من چنیدین موردی که از این سری خریدم کاملا راضی بودم در مورد تیونر هم والا من قبلا دیده بودم بله تیونر داخلی داشت همراه همون ورودی AV سه رنگ اما ظاهرا مشخصاتش تغییر کرده توی تولید های جدید به عنوان مثال این لینک رسمی خود شرکت ببینید برای 2262TQ ورودی HDMI زده در کل بهتره مانتور های موجود در بازار رو نگاه کنید و موقع خرید ببینید که چه قابلیت هایی رو داره چون ظاهرا قابلیت های یکی مدل مشابه هم ممکن تو هر سفارش ساخت تغییر کنه .
http://www.lg.com/ir/it-product/moni...at-W2262TQ.jsp
alex_boobo (24-05-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks