سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه میکنم این ویدیو را تماشا کنید .
PHP Code:http://www.aparat.com/v/O1jWt
کاربر شهرسختافزار
سلام به نظر شما از بین کارتهای xfx rx 580 oc 8G و asus tuf gtx 1650 o4G ddr5 کدوم انتخاب آیندهنگرانهتریه برای بازی در رزولیشن full HD؟
لطفاً هم با در نظر گرفتن قیمت و هم بدون در نظر گرفتن قیمت بگید.
CPU i5-8400
Main b360
Ram 16
Power 610
و اینکه بین مدلهای ddr5 وddr6 گرافیک 1650 چقدر اختلاف هست؟ چون اخلاف حدود ۲ میلیونی دارن
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه میکنم این ویدیو را تماشا کنید .
PHP Code:http://www.aparat.com/v/O1jWt
کاربر شهرسختافزار
با دیدن کلیپ از خرید rx پشیمون شدم اما gtx1650 مدلهای خیلی زیادی داره که قیمتشون هم باهم متفاوته. مثلاً ۱۶۵۰ سوپر تک فن و دو فن. یا انواع دو فن که همه ddr6 هستن و سوپر اما باز قیمتا خیلی تفاوت داره.
الان تفاوت مدلهای سوپر از نظر قدرت چجوریه و اصلا قدرتشون متفاوته یا امکانات دیگه؟
و اینکه یه مدل سوپر تک فن هست که قیمتشم مناسبتره میخوام ببینم با مدل دو فن اختلاف قدرت داره یا نه و اینکه میگن تا ۷۵ درجه میرسه رو سلامت و کارکردش تأثیر داره؟ چون قیمتش خیلی مناسب تره.
مدلهای دو فن را تهیه کنید .برای طولانی مدت بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از نظر قدرت چی؟ مدل سوپر تک فن با سوپر دو فن یکیه قدرتشون؟
مسئله قدرت خیلی به چشم نمیاد . اینطوری نمیشه نظر داد .باید فرکانس هم مقایسه کنید . در کل خرید مدل تک فن رو پیشنهاد نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
مسئله قدرت خیلی به چشم نمیاد . اینطوری نمیشه نظر داد .باید فرکانس هم مقایسه کنید . در کل خرید مدل تک فن رو پیشنهاد نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks