با سلام من یه سیستم دارم که مادربرد آن GA-EP31-DS3L و پردازنده آن E2180 که قدیمی هست با 2گیگ رم.برای ارتقا پردازنده E8400 رو انتخاب کردم ولی می خوام کارت گرافیگ رو عوض کنم بودجه زیادی هم ندارم. کارت گرافیک تا محدوده ی 170 تومن چیزی هست؟
با سلام من یه سیستم دارم که مادربرد آن GA-EP31-DS3L و پردازنده آن E2180 که قدیمی هست با 2گیگ رم.برای ارتقا پردازنده E8400 رو انتخاب کردم ولی می خوام کارت گرافیگ رو عوض کنم بودجه زیادی هم ندارم. کارت گرافیک تا محدوده ی 170 تومن چیزی هست؟
|
می تونی gt 610 یا gt 620 بگیری اینا بد نستن
........................من آن مرغ سیه بالم..............................
*MoJtAbA* (10-01-14)
از کدوم برند بگیرم بهتره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saleh8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گرافیکا بیشتر برای مسخره کردن بکار میرن تا اجرای بازیهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saleh8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بردازنده باید قیمت سنجی کنید ببینیم ارزشش داره یا نه
*MoJtAbA* (12-01-14)
دیگه تو رنج 170 تومن از اینا می شه خرید
بهترین انتخاب برای شما از خانواده ی nVIDIA دو کارت gt 610 و gt 620 و از خانواده ی AMD کارت HD 6450 هست.
saleh8 (12-01-14)
|
*MoJtAbA* (12-01-14)
قبلا یه gt 8600 داشتم که خیلی قدیمیه اما امتیاز اون 256 هست تو سایت PassMark وامتیاز gt610 در همین سایت 347 هست ایا میشه گفت فرق زیادی با هم ندارند ؟
آخرین ویرایش توسط xcubeali4 در تاریخ 12-01-14 انجام شده است
خیلی با هم فرق دارن پس مارک 400 به بالا بازی های متوسط رو میاره اونم به زور 800 به بالا بازی های سنگین اونم دوباره به زور این 620 پس مارکش 412 که بد نیست اما 610 اصلا برای بازی ساخته نشده چه برسه 8600 از رده خارجبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xcubeali4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این رنج بهترین انتخاب gt620 هست که خودم باهاش کارکردم بازی مثل gta iv رو گرافیک مدیوم میاره اما تو بازی های مثل نید فور اسپید ریوالس کم می یاره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks