سلام
من تا الان ، مستقیما به سایت videocardbenchmark.net سرمیزدم برای مقایسه ی قطعات گرافیک (low end) .
در این سایت ، امتیاز بنچمارک Intel HD 4600 (گرافیک مجتمع فعلی ام) رو زده 708 :
PassMark - Intel HD 4600 - Price performance comparison
و امتیاز GT 710 رو زده 657 :
PassMark - GeForce GT 710 - Price performance comparison
البته امتیاز GT 730 رو زده 925 و چون نسخه ی DDR3 ی GT 730 رو زده ، احتمالا درست هه تقریبا :
PassMark - GeForce GT 730 - Price performance comparison
پس طبق این سایت ، GT 710 با Intel HD 4600 برابرن
--------------------------------
اما الان فهمیدم که همیشه نمیشه به این سایت اعتماد کرد و بجای اینکه مستقیما برای مقایسه ی گرافیک سمت بنچمارک اون سایت بریم ، باید میزان قدرت بر حسب گیگافلاپس گرافیک ها رو مقایسه کنیم . علاوه بر این ، تست های 710 رو دیدم که در اجرای بازی های روز در ریزولیشن پایین (720P) و تنظیمات پایین ، اغلب 30 فریم و بالاتر رو میداد و از اونجایی که GT 710 حدودا 370 گیگافلاپس و Intel HD 4600 حدودا 55 گیگافلاپس قدرت داره ، تفاوت شون حدود 9 برابره پس ارزش خرید بالایی داره . آخه علاوه بر بنچمارک اون سایت ، سایت شهر سخت افزار هم توی مقاله ای تاکید کرده بود که اصلا به درد اجرای بازی نمیخوره و فقط برای اجرای فیلم و ... خوبه ، منم دیگه مقایسه ی جدی بین Intel HD 4600 و Gt 710 انجام ندادم تا امروز ( نمیدونه ما با Intel HD 4600 هم بازی اجرا میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
------------------------------
حالا چند روز یا چند هفته (یا شایدم ماهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) دیگه ، به احتمال زیاد میخوام GT 710 بگیرم ، کدوم برند و مدل رو بگیرم؟ خودم میخوام زیاد روش هزینه نکنم چون هزینه بالای 150 تومن بره ، ارزش خریدشو از دست میده و میتونم بجاش MSI GT 730 DDR5 رو با قیمت 265 تومن بگیرم .
حالا به نظرتون GT 710 رو بدون فن بگیرم یا با فن؟ بدون فن باشه ، با توجه به مصرف 20 وات اش ، داغ میکنه؟ فقط اگه فن داره ، نمیخوام فن اش نویز داشته باشه
بعد اینکه 1 گیگ و 2 گیگ توی گرافیک GT 710 ، تفاوت قدرت شون بیشتر از 10 درصد هه؟ و اصلا چقدر تفاوت قدرت دارن؟
من بیشتر نظرم (نسبت به قیمت) روی ZOTAC GT 710 1GB DDR3 که فن نداره و قیمت 138 تومن داره ، هست
یا حداکثر GIGABYTE GT 710 1GB DDR3 که فن داره ولی نویزشو نمیدونم
به نظر شما چی؟

Bookmarks