*MoJtAbA* (19-03-14), SajjadKhati (19-03-14), vamper65 (22-03-14)
دلبندم اگر یکسال بعد بخواد دوباره ارتقا بده باید دوباره برای پاور هزینه کنه . یکبار هزینه کند که برای ارتقا های بعدی با خیال راحت اپگرید کنند .
آخه اوستا امید ارتقاء از این به بالاتر رو سوکت 1156 نمیصرفه
قدیمی داره میشه دیگه
الانم R260X بگیره تا حداقل 2 تا 3 سالی داره . درست؟
همین الانشم سوکت 1156 به رحمت خدا داره میپیونده چه برسه تا 3 سال دیگه
اختلاف قیمت پاور 530 با 600 حداقلش 70 تومن هم هست
...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا مادربردم مگه چشه مادربرد به این خفنی دارم
سی پی هم که کشش بالاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نزنین تو سر سیستم من این سیستم رو 3 سال پیش بستم اون موقع برای خودش خدایی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تازه هنوزم از این سیستم های جدید که میبندن بهتره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جوری که تاپیک داره پیش میره من باید کل سیستم رو ارتقا بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر خودم بهترین کار اول اینه که یه پاور وات بالا بگیریم 500 وات بگیرم فعلا بعد پول جمع کنم باز یه گرافیک 270 بگیریم بهترین گزینه هستش که تا چند سال دیگه کم نیاره سیستم .
AMD>INTEL (19-03-14), SajjadKhati (19-03-14), vamper65 (22-03-14)
|
بعد این قضیه """ گلپسر """" چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (19-03-14), vamper65 (22-03-14)
R9 270X به 600 وات پاور نیاز داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته شاید 530 هم جواب بده اما با تعداد هاردایی که تو داری و علاقه داری در آینده ببندی ، کم میاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا به نظرم همین 260X برات کافی هه (دلیل شو که گفتم)
270X حداقل 800 تومن میشه (مثلا قرار بود 300 تومنی گرافیک بخریا . ولش کنی تا 3 تومنی گرافیکم میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) که اگه این طور باشه با پاور جدیدی که میگیری حداقل تا یه تومنم برات دوغ می خوره (چی آببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یا مریم مقدسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
غلط کردم یه تومن بدم برای دوتا قطعه میریم یه ps4 میگریم خودم رو راحت میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزار با همون پاور خودم میریم 260 میگریم فعلا بودجه اومد دستم یا ps4 میگیریم یا که سیستم رو از ریشه ارتقا میدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (20-03-14), SajjadKhati (19-03-14), vamper65 (22-03-14)
گلپسر هم ینی پسر گل (همون کاکول به سر . همون قند عسل) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدش گلپسر ، برای داشتن 270X ، رم 4 گیگ ایده آل نیست و صد البته قدرت cpu ای که داری (حداقل باید قدرتی در حد قدرت cpu i3 4130 داشته باشه cpu ات)
البته از لحاظ قدرتی گفتما نه اینکه 4130 رو بگیری (منظورم cpu ای از سوکت 1156 در همین حد)
که سر و ته اینا همه رو جم کنی میشه حدود 1.5 تومن
ینی واسه 270X دندون تیز نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید صب کن تا چن سال دیگه ، پول جم کن و و یه سیستم نو بخر تا 3 تا 4 سال دیگه (تا اون موقه هم سیستما زمین تا آسمون فرق میکنه . DDR4 هم میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 19-03-14 انجام شده است
گلپسر ، به نظرم اینکه الکی پول پاور ندی ، اول 260X رو بگیر اگه دیدی احیانا ، عوارضی مثل قات زدن ویندوز مخصوصا موقه بازی داشتی مثلا موقه بازی ویندوز ریست شد یا کومِپِتِر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنگ کرد و از این خزعبلات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... ، یا یه دونه هاردتو و یا یه وسیله ی جانبی تو کم کن یا یه پاور بخر
به نظر من که حتی با دو تا هارد هم جواب میده (هر چند ایده آل نباشه اما احتمالا جواب میده)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 19-03-14 انجام شده است
تشکر از همه ی دوستان بابت راهنمایتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره بهترین راه همینه . با همین پاور 260 میگریم فعلا کارمون راه بیفتاه .
میگم یکی یه سیستم دیگه هم داره دوستم مثل مال منه مشخصلاتش ولی اون پاورش 380 گرین هستش اون بیاد این گرافیک بخره از ریشه فک کنم کم بیاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (20-03-14), vamper65 (22-03-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks