سلام
بله اشکال نداره پاور هم میخرم (نوع پاور هم مشخص کنید)
فقط از شما خواهش میکنم بهترین گرافیک نسبت به این چیزهایی که نوشتم پیشنهاد بدید
بله اشکال نداره پاور هم میخرم (نوع پاور هم مشخص کنید)
فقط از شما خواهش میکنم بهترین گرافیک نسبت به این چیزهایی که نوشتم پیشنهاد بدید
خوب گرافیک رو Gigabyte GTX 760 OC WF بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehr-001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پاور نظرم روی GREEN 700-HP هست .
قیمت این گرافیک حدود 1 میلیون و بیست و پنج هزار تومن هست
مزایای این کارت استفاده از خنک کننده اختصاصی گیگابایت که کارت رو خنک نگه میداره . هم چنین بهر برده از فناوری ULTRA DURABLE گیگابایت و سه سال گارانتی آواژنگ
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4687#ov
*MoJtAbA* (20-08-14), hamed 111 (22-08-14), kaveh-gh (21-08-14), Morteza.m1371 (20-08-14), sepehr-001 (20-08-14)
ممنون دوست عزیز
ایا این کارت کاملا با سیستم و قطعات من مچ میشه ؟؟؟
در مورد این قسمت :
1- تا چند سال اینده از دور خارج نشه
2- تمام بازی های رو با کیفیت فول اچ دی جواب بده
3-جزئیات ریز در بازی هم برام مهمه
4- موقعی که بازی نمیکنم سیستم فنش خاموش شه !(برا اینکه خراب نشه !)
5- خنک باشه(فنش زیاد سرو صدا نکنه)
6- کیفیت قطعاتش هم برام مهمه
------------
چه نظری دارید
ایا مورد بهتری هم سراغ دارید
قطعات فعلی شما همین الان هم روی مرز هست . در مورد گرافیک خیالتون راحت ولی برای قطعات فعلی نمیشه تضمین داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehr-001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله
این مورد برای چنین کارت هایی با این قدرت پردازشی امکان نداره . ولی دور فن تنظیم میشه
خنک کننده WINDFORCE قویترین خنک کننده گرافیک در حال حاضر هست .
اون لینک رو ببینید در این مورد توضیح داده در مورد کیفیت قطعات
این هم بررسی این محصول در سایت techpowerup
editorschoice.gif
http://www.techpowerup.com/reviews/G..._WindForce_OC/
*MoJtAbA* (20-08-14), hamed 111 (22-08-14), Morteza.m1371 (20-08-14), sepehr-001 (20-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehr-001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد بنده کارت Gigabyte GTX 670 OC WF 3X 2GB GDDR5 به قیمت حدودی 930 هستش
عملکرد GTX 670 در مقایسه با GTX 760 کمی بهتره و حدود 100 ارزونتره
لینک زیر بررسی کارت GTX 760 سایت Tom's Hardware هستش، میتونید در بنچمارکها عملکرد این دو کارت رو مقایسه کنید.
Results: Battlefield 3 - GeForce GTX 760 Review: GK104 Shows Up (And Off) At $250
hamed 111 (22-08-14), sepehr-001 (21-08-14)
این کارت توی شیراز گیر نمیاد من میخوام حضوری خرید کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش به نظر من از نظر کیفیت msi از گیگابایت بهتره
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks