لطفا مدل مانیتور
باید ببینی چه بازی هایی رو میکنه و رزولوشن مانیتورش چقدره و تا چند ساله دیگه میخواد گرافیکشو عوض کنه
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برای یکی از فامیلامون قراره یک سیستم ببندم برای گیم . همه ی قطعاتشو انتخاب کردم فقط گرافیکش مونده بودجه هم حدود 1 میلیونه من این رو انتخاب کردم Gigabyte GTX 960 OC G1 Gaming WF 3X 2GB
به نظر شما خوبه ؟ ارزش داره بهش بگم بودجه رو افزایش بده و Zotac GTX 970 Reference 4GB رو بگیره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
لطفا مدل مانیتور
باید ببینی چه بازی هایی رو میکنه و رزولوشن مانیتورش چقدره و تا چند ساله دیگه میخواد گرافیکشو عوض کنه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 23-06-15 انجام شده است
amir208 (23-06-15)
بازی هایی مثل Mortal Kombat X و Call of Duty Black Oops 3
مانیتور رو هنوز انتخاب نکرده ولی یه مدل Full HD میگیره با همین رزولیش بازی میکنه بیشتر نمیره
به نظر شما ارزش دارهGigabyte GTX 960 OC G1 Gaming WF 3X 4GB رو بگیرم ؟ 2GB حافظه بیشتر تاثیری میگذاره رو بازی ها ؟
2 گیگ اضافه تو رزولیشن خیلی بالا لازمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir208 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir208 (23-06-15)
2گیگ برای رزولیشن بالا لازم هست ولی کلا GTX 960 کاراتی نیست که بشه روش تو روزلیشن بالا خیلی حساب کرد شما میتونید با هزینه تقریبا یکسان با کارت 4 گیگ 960کارت زیر روتهیه کنید.
000,VGA: Inno3D GTX 970 OC HerculeZ X2 4GB: 1,220 -
Hessam II (23-06-15)
|
ببخشید این Inno3D GTX 970 OC HerculeZ X2 4GB که معرفی کردید کیفیت فن و گرمای تولیدی چقدر هست ؟ مثل زوتاک عمل میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک توصیه میکنم . وقتی با این بودجه اقدام به خرید میکنید و کلی هزینه میکنید . کارتی تهیه کنید که گارانتی معتبر داشته باشه . برد inno3d خنک کنندش خوبه ولی بردش عین مرجع هست و اومده همین برد مرجع را اورکلاک کرده . توصیه میکنم شما که تا 1.200 هزینه کردید . اندکی بیشتر هزینه کنید و کارت zotac amp edition تهیه کنید که گارانتی معتبری هم دارد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks