سلام
برای کارم چن تا مانیتور استوک نیاز دارم ولی یکم میترسم از بابت خریدشون این مانیتور ارزش خرید دارن ؟کیفیت شون در چه حدیه؟یه چن مدل از dellدیدم
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کینین 22 اینچ باشه
کاربر شهرسختافزار
سلام
برای کارم چن تا مانیتور استوک نیاز دارم ولی یکم میترسم از بابت خریدشون این مانیتور ارزش خرید دارن ؟کیفیت شون در چه حدیه؟یه چن مدل از dellدیدم
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کینین 22 اینچ باشه
|
|
PEYMANSTAR (01-05-17)
کاربر شهرسختافزار
بابت پاسخگویی سریعت ممنونم فقط تو این سایز hp ,dell کدوم پیشنهاد میدی با مدل ش ممنونتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد در صد دل . بسیار بهتره . مونیتورهای بسیار خوبی هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته: حتما فروشنده ای پیدا کنید به شما مهلت تست 1 هفته ای بدهد .در این مدت حداقل 24 ساعت اول مونیتور را روشن بگذارید . اگر ایرادی داشته باشد خودش را نشان میدهد .
PEYMANSTAR (01-05-17)
کاربر شهرسختافزار
حتما شما مدل برا فول hd پیشنهاد نمیدین.شما فروشنده معتبری در نظر ندارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید مدل دقیقش را بهم بگی . من این استوک هایی که گرفتم همه دل بودند . HP هم مدل را بگو تا چک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشنده هم buylcd.ir
PEYMANSTAR (01-05-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks