فن کارت گرافیک دیپ کول V90 تهیه کنید کارت شما هم پشتیبانی میکند
سلام دوستان
برای کارت گرافیک NVIDIA GeForce 210 1GB DDR3 Point of View کدام فن مناسبه؟ یعنی معیارش برای انتخاب باید فاصله ی پین ها باشه؟ یعنی مثلا سه سانت یا پنج سانت؟
ممنون میشم معیارش رو بفرمایید و یه فن با قیمت خوب که در بازار پیدا بشه یا بتونم با خیال راحت از اینترنت تهیه کنم معرفی کنید.
پیشاپیش ممنونم
|
babak-2019 (10-02-19)
ممنون از پاسختون
اتفاقا یه مدل از دیپ کول الان روی گرافیک نصبه که مدلش رو نمی دونم. کوچیکه. مطمئن نیستم V50 هست یا یه مدل دیگه. چون توی عکسهای موجود در اینترنت نمیشه اندازه ی واقعی اش رو فهمید. تصویر پایین تقریبا همون چیزیه که الان روی گرافیک من نصبه. منتها مدلی که شما فرمودین و قطعا بیشتر از من اطلاع دارین، توی تصاویر خیلی بزرگتره و مطمئن نیستم روی گرافیک من نصب بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید که معیارش چیه برای اینکه بفهمم کدوم فن به گرافیک من میخوره. به این خاطر که الان همین دیپ کول V90 توی اینترنت خیلی کم موجوده برای خرید. باز هم ممنونم.
V50
408vga-cooler-deepcool-v50-itbazar.com-large.jpg
V90
49v9cbkvbs4ugclny5gc.jpg
آخرین ویرایش توسط babak-2019 در تاریخ 10-02-19 انجام شده است
نصب میشه چون جا پیچ های متفاوتی نصب میشه . احتمالا مدل v65 روی کارت شما نصب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak-2019 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
babak-2019 (10-02-19)
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks