ebramim (10-08-12)
در همین رنج قیمت شما میتوانید از اینتل g620 تهیه کنید که پردازنده قوی نیست و گرافیک آن نیازهای شما را براوده نمی کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ebramim برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حدود 240 هزار تومان میتوانید i3 2100 تهیه کنید که با بودجه باقیمانده به سختی میتوانید قطعات باقیمانده را تهیه کنید و باز هم گرافیک آن پاسخگوی بازی برای شما نیست
با بودجه شما تنها مادربردی که برای اینتل میتوانید در بازار بیابید h61 است
مادربردهای h61 نمی توانند پردانده و گرافیک را آورکلاک کنند
در رنج 240 تومن بنده amd 3670k را خیلی بیشتر ترجیح خواهم داد چون به راحتی میتوانم آن را با مادربردهای ارزان قیمت تا 3400 مگاهرتز برای هسته و 800 مگاهرتز برای گرافیک با مولتی پل آورکلاک و به صورت 7/24 استفاده کنم
در این حالت پردازنده 2100 بخصوص در گرافیک به گرد پرفورمنس این پردازنده نخواهد رسید
پینوشت : پردازنده 3670k را در اختیار دارم هر نوع تستی که نیاز داشتید بفرمائید تا بگیرم البته بنده تا یک ساعت دیگر به مسافرت خواهم رفت ولی تا روز دو شنبه برگشته و در خدمتتون هستم
ebramim (10-08-12)
کاربر شهرسختافزار
خوب الان اگه بخوام همین سیستم رو با cpu intel بگیرم و همچنین با مادر بوردی که اون رو ساپورت کنه چقد هزینه داره؟اگرم قطعات دیگه لازم داشت با پول ماه بعد میگیرم انشلا ولی دلم میسوزه اگه پاور بخواد چون همین چند وقت پیش پاور خریدم.
ولی اینطور که پیداست شما amd در هر صورت رو به intel ترجیح میدی چون با قیمت کمتر کارایی بالاتری داره ،درسته؟
آخرین ویرایش توسط ebramim در تاریخ 10-08-12 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این APU اگر چه در خانواده 4 هسته های APU ها نام گذاری شده اما 3 هسته فعال x86-64 بیشتر نداره و نهایتا به صورت Triple پردازش میکنه و اساسا به عنوان یک پردازنده ی Triple Core شناخته میشه و اولین APU سه هسته ای ریلیز شده AMD هستش.
این موردی بود که در پیغام خصوصی هم خدمت نیما جان عرض کردم،اما ظاهرا ایشون فرصت تصحیح پست خودشون رو ندارند؛از این جهت،این نکته رو متذکر شدم که اطلاع رسانی غلط یا ناقص صورت نگیره.
ebramim (10-08-12), mehrdad_ab (10-08-12), nima_hl (12-08-12)
کاربر شهرسختافزار
دورد بر شما
دوست از شما هم سیستمی رو پیش نهاد دادی خواستم بدون شما تست کردید؟
و سوالم اینه که msi لپ تاپ های خوبی نداره ممکنه بوردشم ضعیف باشه؟
درضمن شما هیچ دفاع یا تحلیلی از سیستم پیشنهادیتون نداشتین و میخوام نظرتون رو راخب این بدونم که با این مواردی که عرض کردم لازم میدونین که بودجه مو اضافه کنم؟
کاربر شهرسختافزار
سیستم پیشنهادیم از معماری سندی بریج هستش که میتونم بگم جزء نخستین کسانی بودم که در ایران این معماری رو تست کردم.
عزیز شما رو چه حساب می فرمایید که لپتاپ های MSI خوب نیست. چه در مادربرد و چه در سایر قطعات،MSI جزء 3 تولید کننده برتر دنیا هستش.
هیچ تکنولوژی نوینی نیست که شناخته شده باشه و در محصولات MSI بکار نرفته باشه.اولین برد اورکلاک دنیا رو MSI تو پلتفرم 286 ارائه کرد. اولین کارت گرافیک رو به صورت جداگانه(غیر آنبورد) طراحی کرد.اولین مادربرد ساپورت کننده Dual Pentium Pro رو MSI طراحی کرد.و به گفته ی برخی،اولین برد ساپورت کننده SATA...رو نیز طراحی کرد.هنوز برخی بردهای 478 MSI رو که میبینم با اونچنان عظمت و خنک کننده های VRM و هیتسنک برای آیسی های Single ،متعجب میشم. MSI پس از 30 سال سابقه،هنوزم که هنوزه بهترین محصولات و تکنولوژی های منحصر به فرد خودش رو در تمامی رده های کاربری ارائه میکنه.در واقع تمامی برندهایی که در بازار کامپیوتر جهان زنده هستند،توانایی ها و قابلیت های خاص خودشون رو دارند که تونستند رقابت کنند و پیشرفت کنند.در بین کاربران جهان،MSI مقبولیتش در کنار ASUS و Gigabyte هستش،اگر بیشتر نباشه. هر چند که خودم هیچ تعصبی رو برندها ندارم.بسته به بودجه کاربر،ممکنه از هر برندی پیشنهاد بدم.در مواردی Asrock بهتر از ASUS ،در مواردی Biostar بهتر از GIgabyte هستش و بلعکس.این بودجه و انتظارات کاربر هستش که انتخاب ها رو به برندهای مختلف سوق میده.
در مورد قطعاتی که پیشنهاد دادم.با توجه به بودجه 400 تومن شما و نوع کاربری (انتظار پردازش سریع در برنامه های کاربردی) بود.
پردازنده Core i3 2120 با فرکانس ثابت 3.3 گیگاهرتز و 4 رشته پردازشی،میتونم بگم در 90% برنامه های کاربردی سریعتر از تمامی پردازنده های هم قیمت AMD پردازش میکنه.
رم نیز دو ماژول 2 گیگابایتی هستش که به صورت Dual نصب میشن و سرعت نسبتا بهتری به سیستم و اجرای برنامه ها میده.
مادربرد MSI H61MA-E35-B3 نیز اگرچه در فرم میکرو ای تی ایکس هستش و با توجه به قیمت 130 هزار تومنیش،از اکثریت امکانات و درگاه های ارتباطی روز دنیا پشتیبانی میکنه.(شامل USB 3.0-Sata 6Gb/s،6 Jack Audio،HDMI،DVI...)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از امتیازات دیگه ی MSI هم گارانتی بسیار معتبر و مسئولیت پذیرش هست.
در نهایت،گرافیک آنبورد(درونی پردازنده) این سیستم برای مصارف خانگی و تبدیلات ویدیویی بسیار عالی هستش اما برای اجرای گیم های روز مناسب نیست.شما میتونید پس از مدتی با تامین بودجه لازم،گرافیک قدرتمندی به سیستم الحاق کنید.و احتمالا پاور مناسب.
این مواردی بود که تا سقف بودجه 400 تومن میشه بهش فکر کرد و در جای خودش سیستم پر سرعتی در اجرای برنامه های کاربردی(به غیر از گیم) هستش.و اگر شما فعلا نمیخواهید با گیم روبرو شوید،انتظارات شما رو برآورده خواهد کرد.
MARINE (12-08-12), mehrdad_ab (11-08-12)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون و متوجه شدم که چقدر وقت واسه تکمیل این پست گذاشتین.
حقیقتش من از دوستان شنیدم که msi لپ تاپ خوبی نداره ولی عملا سوکار نداشتم درضمن قیمت پایین محصولاتش ی مقدار شک بر انگیزه.
با اینکه میفرمایید بعدا قطعه اضافه کنم مشکلی ندارم.
من تو سایت تامزهارد ور هم خوندم که amd 3670 گرافیک بهتری نسبت به 2100 intel ci3 داره و در عوض قدرتش کلیش کمتره، حالا cpu 2120 نسبت به 3670 وضعیتش چطوره؟
و سوال دیگرم این بود که با توجه به مواردی که اعلام کردم به نظر شما افزایش بودجه لازمه یا خیر؟چون میتونم ی مقدار بودجمو بیشتر کنم.
MARINE (10-08-12)
کاربر شهرسختافزار
قیمتش محصولاتش در ایران بین گیگابایت و ایسوس هستش.قیمت های لپتاپش هم بالاتر از Acer و پایینتر از ASUS هست.نمیدونم شما از کدوم قیمت پایین حرف میزنید.ما که همه شاکی هستیم از اینکه چرا قیمت هاش نسبت به قدیم اینقدر بالا رفته که البته بخشیش به خاطر سودجویی بیش از حد شرکت انحصار طلب ماتریکس هست.گارانتیش خوبه اما قیمت هاش جالب نیست.حقیقتش من از دوستان شنیدم که msi لپ تاپ خوبی نداره ولی عملا سوکار نداشتم درضمن قیمت پایین محصولاتش ی مقدار شک بر انگیزه.
Core i3 2120 با توجه به تکیه به معماری سندی بریج و فرکانس 3.3 گیگاهرتزیش قدرت پردازش کلاک به کلاک سریعتر از تمامی پردازنده های AMD رو داره. ببین عزیز AMD اصلا کاری انجام نداده در معماری جدیدش که بخواد اصلا مقایسه بشه در برابر سندی بریج اینتل.تنها نقطه ی قوتش در گرافیک مجتمعش هست که اونهم به این معنا نیست که بخواد جای یک گرافیک مجزا رو برای اجرای گیم های روز،حداقل در ریزولوشن HD بگیره.شما از فنوم های x4 و x6 انتخاب داشته باشید خیلی آبرومندانه تر از این پردازنده های بولدوزر AMD هست.اسمش بولدوزر بود اما به اندازه یک مینی تراکتور نتونست انتظارات برآورده کنه!من تو سایت تامزهارد ور هم خوندم که amd 3670 گرافیک بهتری نسبت به 2100 intel ci3 داره و در عوض قدرتش کلیش کمتره، حالا cpu 2120 نسبت به 3670 وضعیتش چطوره؟
اگر کاربری شما 3Dmax و یا صرفا Compressing /decodein/encodeing باشه،AMD 3670 در برابر Core i3 2120 مساوی و یا کمی بهتر خواهد بود.
به این نکته توجه کنید که شما چه از AMD و چه از اینتل سیستم جمع کنید،بعدها برای گیم مجبور به استفاده از گرافیک مجزا خواهید شد،پس منطق حکم میکنه که شما تمرکز خودتون رو روی سرعت در پردازش عمومی سیستم بگذارید.به این نکته توجه داشته باشید که اگر مثلا AMD 3670K رو انتخاب کنید،شاید در اول کار از گرافیک نسبتا سریعترش لذت ببرید اما پس از الحاق گرافیک مجزا،از ضعف پردازش عمومی سیستم(به نسبت پردازنده های فوق سریع سندی بریج) رنج خواهید برد.
بسیار عالی پس با این تفاسیر من فکر کنم1 میلیون بودجه واسه 3 ماه دیگه برای خرید مجموعه کامل کیس اختصاص بدم بهتره وماه بعدشم 150 تومن واسه کارت گرافیک،نظر شما هم همینه؟
سوال دیگه ام اینه که خرید لپ تاپ به صرفه تر نیست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازار ارز ایران واقعا غیر قابل پیشبینی شده و هیچ تضمینی نیست که شما 3 ماه دیگه بتونید با قیمت های امروزی خریداری کنید.
اما به طور کلی،اگر 1 تومن بودجه برای یک ارتقای جامع روی قطعات کیس داشته باشید،بهتر و مطمئن تر خواهد بود.
در مورد لپتاپ،بستگی به کاربری خودتون داره،اگر مدام مجبور به جابجایی و انتقال هستید،لپتاپ ضروری هستش برای شما. اما در یک نگاه مساوی،سیستم دسکتاپ بسیار به صرفه تر از لپتاپ هستش. شما یه سیستم دسکتاپ با قدرت X رو اگر 1 میلیون خریداری کنید.مشابه لپتاپ با قدرت X رو باید 2 میلیون خریداری کنید.یعنی 1 میلیون بیشتر به خاطر Mobile یا قابل حمل بودن لپتاپ میدید.
ebramim (13-08-12), mehrdad_ab (11-08-12)
کاربر شهرسختافزار
شما یه سیستم دسکتاپ با قدرت X رو اگر 1 میلیون خریداری کنید.مشابه لپتاپ با قدرت X رو باید 2 میلیون خریداری کنید.یعنی 1 میلیون بیشتر به خاطر Mobile یا قابل حمل بودن لپتاپ میدید.[/QUOTE]
منظورتون برندهای متوسط لب تاپه؟یعنی تو برندهای قوی مثه توشیبا و مخصوصا اپل ممکنه این تفاوت بیشتر بشه؟
وسوال دیگه اینکه من میتونم این قطعات رو از نمایندگیشون جدا جدا در یک روز بخرم و بعد خودم اسمبل کنم؟
بسیار ممنون از توضیحات بجای شما و و قتی که برای راهنمایی بنده گذاشتید.
آخرین ویرایش توسط ebramim در تاریخ 11-08-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks