ARA-RF (05-12-09), hardrock007 (10-01-10), Jagvar (06-12-09), Labyrinth (04-12-09), lorn (05-12-09), MicroSystem (04-12-09), MVP (04-12-09), nasiban (06-12-09), Shahryar (04-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
شما حداقل پاور مورد نیاز برای استفاده از Radeon 4890 رو دارید ... البته پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید این کارت گرافیک رو دارید به هیچ وجه سیستم رو در آینده اورکلاک نکنید ... Radeon 4890 دو کانکتور 6pin + 8pin PCI-E برای تغذیه نیازمند هست !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم پیشنهاد می کنم فعلا دست نگه دارید .. با توجه به شرایط شما در برهه زمانی کنونی توصیه می کنم یا ارتقاء ندید یا حداقل یه مدل DirectX 11 خریداری کنید ..
رو ATI Radeon HD 5770 هم می تونید فکر کنید .. قیمتش در حدود 210 - 220 تومان هست ...
به طور میانگین حدودا 30% از کارت گرافیک فعلی شما ( Radeon 4850 ) کارایی بیشتر داره ..
به طور میانگین حدودا 25% از مدل Radeon HD 5750 کارایی بیشتری داره ...
و به طور میانگین هم حدودا 15% از مدل Radeon HD4890 ضعیفتره ...
اما از ویژگی های بارز Radeon HD 5000 Series میشه به موارد زیر اشاره کرد :
1 - توان مصرفی بسیار بهینه شده که این مدل ها رو راس چارت های Performance per Watt ( کارایی به ازای توان مصرفی ) قرار میده ..
برای مثال همین Radeon 5770 در بیشترین حالت ممکن فقط 110W انرژی مصرف میکنه که فقط با یک کانکتور 6Pin Pci-e این مقدار انرژی رو دریافت می کنه
2 - حرارت متصاعد شده کمتر نسبت به مدل های مشابه نسل های قبل
3 - پشتیبانی کامل از DirectX 11 که از نظر بنده ( حتی جدا از مصارف Gaming ) در آینده نزدیک تحولی در صنعت رایانه های شخصی ایجاد خواهد کرد ..
4 - قابیلت اورکلاک بسیار عالی این مدل ها که حتی در برد های مرجع هم قابلیت افزایش ولتاژ به صورت نرم افزاری و به واسطه Programmable PWM Controller وجود داره ..
با توجه به توضیحات فوق ، انتخاب و تصمیم گیری نهایی رو به خود شما واگذار می کنم ...
موفق باشی /.
.
.
....
......
ARA-RF (05-12-09), hardrock007 (10-01-10), Jagvar (06-12-09), Labyrinth (04-12-09), lorn (05-12-09), MicroSystem (04-12-09), MVP (04-12-09), nasiban (06-12-09), Shahryar (04-12-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به فرمایشاتتون و بقیه دوستان کارت 5770 میتونه گزینه خوبی باشه که هم مصرف و گرمای کمتری داره و هم یکنوع آینده نگریه با اینحال که از 4890 یکمقدار قدرتش کمتره
امیدوارم که بتونم با قیمت مناسب تهیه کنم
|
|
SSA Leopard
با سلام دو بار عزيز جواب پيام خصوصي رو دادم در ضمن
حالا كه بحثش باز شده ييه سوال داشتم از بچه ها
ايا واقعا صحت داره ؟قابیلت اورکلاک بسیار عالی این مدل ها که حتی در برد های مرجع هم قابلیت افزایش ولتاژ به صورت نرم افزاری و به واسطه Programmable PWM Controller وجود داره ..
در ضمن
ايا لينكي در مورد اور اين كارت در دست رس هست البته معتبر
کاربر شهرسختافزار
دوستان امروز بازار رضا بودم
قیمت 5770 از این قرار بود
MSI = 204000
XFX = 210000
Sapphire = 225000
به نظرتون کدومش رو بگیرم ؟
ساففایر که خیلی گرونه نظرتون در مورد XFX چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lorn (05-12-09), MicroSystem (05-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بله دوست عزیز ، برای مثال مدلی که خودم دارم ( Sapphire Radeon 5770 1GB GDDR5 ) که یک مدل کاملا Reference هست با استفاده از نرم افزار MSI Afterburner قابلیت افزایش ولتاژ GPU رو داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ملاحظه بفرمایید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا حتی بدون اعمال ولتاژ بیشتر هم این مدل به طور میانگین از مقدار پیشفرض که ( 850/4800 ) هست تا ( 950/5600 ) اورکلاک میشه .. با اعمال ولتاژ بیشتر به GPU ، فرکانس های بالای 1000MHZ برای GPU هم به راحتی قابل دسترس خواهد بود .
اینم چند تا لینک از رویوهای این مدل در حالت اورکلاک :
http://www.guru3d.com/article/asus-r...tweak-review/3
http://www.hardwarecanucks.com/forum...review-21.html
http://www.hardocp.com/article/2009/..._5750_review/7
.
.
....
......
SSA Leopard
نظر من رو xfx هست تا اينكه استاد مهدي چي بگن ؟دوستان امروز بازار رضا بودم
قیمت 5770 از این قرار بود
MSI = 204000
XFX = 210000
Sapphire = 225000
به نظرتون کدومش رو بگیرم ؟
ساففایر که خیلی گرونه نظرتون در مورد XFX چیه ؟
حالا شما دوست عزيز آدرس رو مي دين ؟ ما هم يه سر بريم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدي جان از روز عكس فكر مي كنم شما msi داريبله دوست عزیز..........................
آخرين ركوردي كه زدي رو مي گي ؟
ركورد 7/24 اين كارت از نظر شما چنده ؟
ايا از msi راضي هستي ؟
به نظر شما چرا اينا اين قدر تو قيمت با هم فرق دارن ؟
شرمنده زياد حرف مي زنم
کاربر شهرسختافزار
هر چي ارزونتر بهتر من بودم MSI رو ميخريدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MVP (05-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منم با توجه به سابقه ای که از XFX در نظر دارم ، نظرم روی XFX هست . با توجه به قیمت البته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز ، من Sapphire Radeon 5770 دارم .. از نرم افزار MSI Afterburner فقط برای اینکه به شما نشون بدم که این مدل قابلیت افزایش ولتاژ داره استفاده کردم ... ( این نرم افزار با خیلی از مدل های Reference 5770 سازگاری داره ) .
اگر هر 3 برد از نوع Reference باشن اختلاف قیمتشون بیشتر به خاطر نوع سیاست های قیمت گذاری کمپانی های وارد کننده و خدمات گارانتی هست ...
وگرنه میانگین قیمت های جهانی این 3 مدل تقریبا مثل هم هستند :
http://www.newegg.com/Product/Produc...-858-_-Product
http://www.newegg.com/Product/Produc...-447-_-Product
http://www.newegg.com/Product/Produc...-457-_-Product
اینطور نفرمایید ، تمامی دوستان اینجا انجام وظیفه می کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدشرمنده زياد حرف مي زنم
.
.
....
......
™Ali (05-12-09), lorn (05-12-09), MicroSystem (05-12-09), MVP (05-12-09), Shahryar (05-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا مهدی میشه بفرمایید کارت شما تو حالت معمولی و فول لود چه دمایی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بدون اورکلاک در حالت IDLE حدودا دمایی بین 45 - 48 درجه سانتی گراد و در حالت فول لود بین 70 الی 72 درجه ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالت اورکلاک که به صورت 24/7 استفاده می کنم ( 950/5200 ) که هیچ نیازی به اعمال ولتاژ نداره ،حرارت Idle همونه و در حالت فول لود حدودا 76 الی 78 درجه .
البته تنظیم سرعت فن رو اتوماتیک هست و معمولا در حالت فول لود از 55% بیشتر نمیشه . وگرنه اگر با صدای فن با سرعت بالا مشکلی نداشته باشید با تنظیم سرعت فن رو 60 - 65 % می تونید 6 - 7 درجه هم حرارت رو کمتر کنید .
موفق باشی / .
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks