دوستان متخصص یاری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان از اون جایی که آدم طمع کار می ترکه منم ترکیدم...انقدر دست دست کردم قیمت ها بیاد پایین که کلاً دو تا مانیتور ذکر شده نایاب شده و در صورت وجود هم قیمت ها غیرواقعی و بسیار بالاس...به خاطر افزایش تعرفه ی واردات مانیتورهای خارجی از 4 درصد به 50 قیمت بعضی از مانیتورها افزایش پیدا کرده و بعضی شرکت ها هم بی خیال واردات شدن کلاً>..این وسط این دو تا مانیتور نایاب شدند...حالا که دیگه ظاهراً هر چی می گذره بدتر می شه می خوام دست از طمع بردارم و برم بگیرم تا بدتر نشده...ایشالله که بشه پیدا کرد این ها رو با قیمت خوب اما اگر نشد مانیتور فول اچ دی جایگزین این دو تا چی داریم؟؟؟با قیمت مناسب...لازم به ذکره که قیمت T220 همون چند تا دونه ای که مونده رسیده 295 و 2261 هم رسیده 260...پیشنهادات خودتون رو ارائه بدید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان متخصص یاری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
t220 اگه با قيمت 295 پيدا كردي سريعا" بگير چون نيست
2261 هم اگه 260 ديدي بخر من امروز با هزار بدبختي 283 خريدم
Rohham (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
من اگر جای شما بودم LG رو روی هوا میزدم نسبت به حرف هایی که زدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز 4 درصد به 50
منبع دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی عجیبه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارن دستی دستی بازار مانیتور رو نابود میکنند !!! خبری از اعتصاب یا چیزی که مجبورشون کنه برای پایین آوردن این درصدشون نیست ؟؟؟؟هم اگه 260 ديدي بخر من امروز با هزار بدبختي 283 خريدم
Rohham (22-08-09)
دوست عزیز مانیتور samsung 2233SN هم خوبه در ضمن full HD هست و بسیار زیبا
لیون کامپیوتر هم برا فروش داره
Rohham (22-08-09)
HWBOT SSA Member
دوست عزیز مانیتور 22 اینچ با رزولوشن Full HD و یک پورت HDMI به نظر من w2261v از همه بهتره.(قیمتش اگه گرون نشده باشه 240 بوده.)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Rohham (22-08-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من این خبر رو نصفه نیمه از یکی از فروشنده ها شنیدم دو هقته پیش اما این قدر افزایش نبود...اما تو یکی از سایت ها خوندم که با این عدد و رقم افزایش تعرفه واردات رو گفته بود...جالب این جاست که همچین باعث پایین اومدن مانیتورهای به قول خودشون تولید و به قول خود ما مونتاژ داخل نشده و چیزی که مشخصیه قیمت ها هموناس...بعد این رو در نظر نمی گیرند که کسی که دنبا کیفیت چرا باید جنس ایرانی بخره...جالبه سیاست های عجیبی ت مملکته...می گن کسی که جنس خوب می خواد بره پوله خوب تر!!!!!!!بده بخره به زور گرون می کنن!!!!!!!!همین مانیتورها در خارج از کشور نصف قیمت ایرانه الآن....من واقعاً الآن مثل چی بگم پشیمونم...دست دست کردم گفتم قیمت ها که هر روز میاد پایین تو ماه رمضون هم بیشتر میاد پایین نمی دونستم این جوری رو دست می خورم..قیمت این 2261 بود 239 تومن...الآن با هزارتا التماس 260 بدن!!!که عمراً ندن...یکی از دوستان تو همین فروم گفتن دو ماه پیش T220p رو خریدن 267 تومن الآن کمترین قیمتی که من دارم 295 تومنه...کار این جا عکسهمه ی دنیاس این جور لوازم فقط ارزون می شه تو ایران گرون می شه....!!!!!!!بعدش حرفم بزنی می گن داری سیاسی حرف می زنی تو همین سایت سریع پست رو حذف می کنن...واقعیت های تلخ این بدبختی که سرمون اومده رو هیچ کسی جوابگو نیست...واقعاً متأسفم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (22-08-09), serpens13 (22-08-09)
کاربر شهرسختافزار
22 اش رو پاش نشستم اما 19 اش واقعاً آزار می ده چشم رو...ممنون از پیشنهادتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (22-08-09)
t220 كه ديگه توليد نميشه اونايي هم كه تك وتوك تو انبار دارن قيمت خون باباشونو ميگيرن
من امروز تو پاساژ ايران زير زمين فروشگاه شاهد 2261 پيدا كردم
هيجا ديگه نداشت
چرا طبقه اول آريا واحد 164 داشت كه ميگفت 285برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط serpens13 در تاریخ 22-08-09 انجام شده است
t220 كه ديگه توليد نميشه اونايي هم كه تك وتوك تو انبار دارن قيمت خون باباشونو ميگيرن
من امروز تو پاساژ ايران زير زمين فروشگاه شاهد 2261 پيدا كردم
هيجا ديگه نداشت
چرا طبقه اول آريا واحد 164 داشت كه ميگفت 285برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط serpens13 در تاریخ 22-08-09 انجام شده است
Rohham (22-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks