Rking (11-07-15)
در اکثر سایتها گفته شده که pls دارای روشنایی در حدود 10 درصد بیشتر از ips و دارای مصرف برق در حدود 15 درصد کمتر از ips است.و همانطور که گفتم من برتری خاصی از ips نسبت به lps ندیدم که در این سایتها به آن اشاره شده باشد.اما چون مدت کوتاهی مانیتور ایسوس با پنل ips داشتم و واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت بسیار از پنل ips هم خوشم می آید.
آخرین ویرایش توسط david-ebi در تاریخ 11-07-15 انجام شده است
Rking (11-07-15)
دوستان بین مدل 23EA63V و 23MP65HQ کدوم رو پیشنهاد میدید؟ تفاوتشون جزئی هست (تفاوت کنتراست) بنظرتون می ارزه هزینه بیشتری بشه؟
کلا نظرتون چیه؟
- الان تایم خوبی برای خرید هست؟ منظورم اینکه این توافقات انجام بشه یدفه قیمیتا نیاد پایین ضرر کنیم؟ نظرتون چیه؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کسی نظری نداره؟
سلام خدمت شما
خب هر دو مدلهای خوبی هستند ولی من مدل اولی رو میپسندم و پیشنهاد میدم براتون / بله میارزه دوست عزیزم / ارزش چشمان شما فراتر از این رقمهاست پس هر چقدر هزینه کنین ارزشش رو داره
مدل اولی دارای یک عدد پورت اضافه dvi + کنتراست بیشتر + فرکانس کاری بیشتر و اگرم بودجتون محدود هست همون دومی رو میتونید انتخاب و لذت ببرید
آخرین ویرایش توسط ᗩTᗩ در تاریخ 12-07-15 انجام شده است
JiMmY.j (20-07-15), Rking (12-07-15), خبات کریمی (12-07-15)
دوستان من بین چنتا مانیتور نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ! تفاوت ها بسیاره...
مثلا این مانیتور کنتراست بالایی داره و این مانیتور کنتراست پایین تری داره حالا اولی که کنتراست بالاتری داره، قیمت پایین تری داره!
چرا خب؟!
پنل این دو مونیتور با هم فرق داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنل اسوس tn هست ولی مدل LG IPS هست . پنل های IPS قیمت بالاتری دارند . پنلهای TN مزیتشون سرعت پاسخگویی بهتر نسبت به IPS . و پنلهای IPS کیفیت و زاویه دید به مراتب بهتر هست .
لینک زیر کاملا پاسخ داده :
لینک
عذر میخوام، منظورم از مانیتور اولیه این مانیتور بود که همونطور که میبینید این مانیتور asus هست با پنل IPS که گفتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس لینک رو اشتباه داده بودید . چون مونیتوری که تو لینک اول بود اسوس با پنل TN بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو از پنل IPS استفاده میکنند . به نظر من تفاوت عمده ای بین هم ندارد . البته عدد کنتراست اعلام شده از سازنده دیده شده گاهی با اغراق بیان میشه . نکته مثبت الجی گارانتی بهتر اون نسبت به اسوس هست .
در کل به نظر من تفاوت خیلی زیادی به این دو مونیتور نیست .
Rking (19-07-15)
|
بله لینک مربوط به مانیتور asus اشتباه درج شده بود. ببینید من مانیتوری میخوام که تو استفاده طولانی به چشمانم رو اذیت نکنه و مشکل دید پیدا نکنم. قیمت هم شما تا 700 اینطورا.. 800 در نظر بگیر نهایتا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق این دو مانیتور تو کنتراستشون هست. که کنتراست asus دقیقا 5 برابر lg هست. کدوم رو بلخره انتاب کنم؟ (دلیلی که در بالا ذکر کردم)
مدل اسوس رو پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت مناسبش . البته این مدل ستمسونگ هم خیلی مناسب میدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung S24D595 Plus 24inch PLS
Rking (20-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks