بله به راحتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
کارت من ati radeon hd 4650 هستش میخوام با یه Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 عوضش کنم
میخواستم ببینم این مین بورد amd rs780 ازش پشتیبانی میکنه یا نه
پایین با gpu-z مشخصات جفت کارتو گذاشتم
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....6_testegpu.jpg
http://img.shahrsakhtafzar.com/show...._gputestba.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط faridkarami در تاریخ 06-09-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله به راحتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
faridkarami (06-09-10)
کاربر شهرسختافزار
یه سواله دیگه این کارت جدیده که میخوام نصبش کنم یە کابل ساتا داره فکر کنم کابل پاورش باشه ،در صورتی که کارته قبلیم همچین چیزی نداشت ،
میشه بگید به کجای مین بورد وصل میشه؟؟
راستی اگه پاور نکشه چه بلایی سرش میاد سر پاور میاد یا کارت؟
حالا عوضش کردم ،
فقط فکر کنم پاور ٣٠٠ واتی باشه ،البته چیزای اضافی مثل آنتن رادیو و تی وی کارت و یە کارت دیگه که نمیدونم چی بود رو در آوردم (شبیه کارت اترنت بود)
الان یه هارد ١ ترابایت با ٨ گیگ رم ،یه دونه دی وی دی رم ،phenom x4 با چند تا ازین ریدر های کارت حافظه داره که خواستم بدونم پاور میتونه ساپورت کنه،دمای پاور هم در حالت معمولی بین ٥٠ تا ٦٠ درجه هستش ،
ممنون میشم اگه جواب بدین
مصرف این کارت حدود 120 وات هستش و به یک پاور که خروجی pci-e داشته باشه نیاز دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridkarami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاور شما 300 وات واقعی باشه که لبه مرز هستید و پیشنهاد نمیشه با اون پاور برای طولانی مدت از سیستمتون استفاده کنید
و اگر پاورتون 300 وات پیک باشه که همین امروز فردا یا پاورتون میسوزه یا یکی از قطعات ( در بدترین حالت هم پاور و هم کلیه قطعات )
به هر ترتیب اگر پاور شما دارای خروجی pci-e نیست و با تبدیل کارت رو وصل فرمودید این کار اصولی نیست و باید پاور عوض بشه
pcie6..jpg
faridkarami (07-09-10), mehrdad_ab (07-09-10)
کاربر شهرسختافزار
بله درسته با تبدیل وصلش کردم ،
موقع بازی گیر میکنه ،بیخیالش شدم البته این کارت جدید رو از یه سیستمه دیگه برداشتم که با اونم با تبدیل کار میکرده حدود یک سال
به هر حال ممنون که توجه کردید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks