سلام
به راحتی ساپورت می کنه
نکه ای که هست اینه که درگاه PCIex این برد 1.0 هست و شما قادر نخواهید بود از تمام توان قدرت گرافیکتون بهره ببرید . در ضمن هزینه اضافی برای خرید 2 گیگ نکنید که به کارتون نمی یاد .
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه دونه مادربورد ECS / G31T-M7 دارم و میخواستم ببینم که آیا کارت گرافیک VGA Elite GeForce 9600GT 2GB رو ساپورت میکنه ؟
اگه ساپورت نمیکنه میخواستم ببینم که کارت گرافیک خوب 1 یا 2 گیگ ddr2 سراغ ندارین که مادربودر من ساپورتش کنه ؟!
پ.ن : من واقعا معذرت میخوام که اگه این تاپیک رو جای اشتباهی پست کردم اما واقعا به کمک تون نیاز دارم و منتظر جوابتون هستم
ممنون
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
یه کارت 9500 xfx بگیری خوبه قیمت هم حدود 76برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesmid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hesmid (23-02-11)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون از راهنماییتون !
مرسی @!
یه سوال دیگه اینکه میخواستم ببینم نظرتون درمورد XFX PCI-E 2.0 GT220 1GB چیه ؟
به این دلیل این مدل رو گفتم چون از 9500 جدید تره و بهتره و 1 گیگ هم هست که نه خرج اضافیه و اینکه ساپورت هم میکنه !
عضو VIP شهرسختافزار
hesmid (24-02-11)
کاربر شهرسختافزار
ساپورت میکنه اما اگر مادربردت رو عوض کنی بهتره میشه
hesmid (24-02-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
و یه مادربرد خوب ddr 3 چیه و چنده ؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از 55 هزار تومن هست تا به بالاو یه مادربرد خوب ddr 3 چیه و چنده ؟
شما چقدر می خواین هزینه برای پردازنده ، مادربرد و رم هاتون بکنید ؟
در ضمن پاور هم فراموش نشه
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیسمت رو بگو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesmid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پاور : red max / atx300f-c
مادربرد : ECS / G31T-M7
رم : 3 مگاهرتز DDR 2
کارت گرافیک هم ندارم چون مادربردم کارت گرافیک نمیخواد و منم ندارم !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks