vamper65 (22-03-14)
خاهش میشود گلپسر
رم ات هم کمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید 4 گیگ شه
هر چند رم تو الویت اصلی اصلی نیست (اصلش پاوره) اما خوب مهم هم هست
vamper65 (22-03-14)
اما از من میشنوی ، به نظرم Asus R7 250 1GB DDR5 با قیمت 320 تومن بگیری بهتره (از لحاظ قدرت حدود 20 تا 30 درصد از GTX 650 کمتره) اما با منتل اش (در آینده که همه ی بازی ها منتل رو ساپورت کنن کارایی داره) ، حدود 10 درصد قویتر میشه و بسته به cpu و تنظیمات بازی و ... حتی احتمال داره قدرت و کارایی اش در حد GTX 650 بشه (20 درصد اختلاف قدرت رو باید با منتل هم در نظر داشته باشی باز با این اوصاف که این رقم همونطور که گفتم احتمال داره کمتر هم شه)
یه رم 2 گیگ DDR2 دیگه هم بگیری که میشه حدود 80 تومن
یه پاور 380 گرین هم بگیر که میشه 140 تومن
کلا خرجش حدود 540 میشه
vamper65 (22-03-14)
|
قيمت پاور 530 وات رو هم اگر امكان ش باشه بفرماييد _چون ميخوام پول دست م اومد يه سيستم حرفه اي درست كنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا دي وي دي رايتر با يه هارد 320 گيگ كه در آينده ميخوام يك تري بايتش كنم و مانيتورم 19 اينج ال جي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون بابت گذاشتن وقت گران بهاتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vamper65 در تاریخ 22-03-14 انجام شده است
SajjadKhati (22-03-14)
گلپسر این گرافیک رو که گرفتی ، حداقل 2 سالی داریش دیگه؟
سوکت LGA 775 همین الانشم فنا شده هه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه برسه تا دو سال دیگه
پس اگه میخای پاور رو واسه اون سیستم حرفه ای تری که چن سال دیگه ان شاء ا... میگیری ، بگیری ، خوب نمیشه زیاد پیش بینی کرد . چون از یه طرف اندازه ی ترانزیستورا دارن کوچیکتر و بنایراین و بنابر آن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مصرف قطعات پایین تر میاد و از طرف دیگه هم قطعات قدرتمندتر و مصرف شون داره بالاتر میره . و از اونجایی که نمیدونم تا دو سال دیگه ، تو در چه رنج قیمتی سیستم میخای و سیستم متعارف و به روز واسه دو سال دیگه قیمت و مهم تر از اون مصرفش در چه حیطه ایه ، نمیتونم دقیق بگم تا دو سال دیگه چه پاوری برات مورد نیاز هست
اگه واسه الان (نه دو سال دیگه) بخای ، مثلا سیستم به روز و گرافیک در حد 800 تومنی ، پاور حدود 600 وات رو میخاد که قیمتش حدود 240 هه . پاور 530 هم قیمتی حدود 190 داره . خوب اگه مثلا من الان بهت بگم پاور 600 رو بخری و سیستم ات رو 2 سال دیگه بگیری و خدای نکرده حتی اگه 10 وات هم کم بیاری هم باید دوباره یه پاور بگیری و هم الان چون پاور اضافه تر گرفتی 100 تومن ضرر کردی ینی از دو طرف ضرر میکنی (چون نیازت از 430 که قیمتش حدود 140 هه بیشتر نیست ینی 100 تومن خرج اضافه حدودا)
حالا شاید هم بیاد اون موقه پاوری که الان انتخاب میکنی ، مناسب در بیاد اما به نظر من به ریسک و هزینه اش نمی ارزه
حالا ممکنه بازم تا چن سال دیگه ارزون تر بشن قطعات
حالا بازم خودت میدونی
حالا با این اوصاف ، پاور گرین 430 وات برات کافی هه که قیمت اش 140 تومنه
دیگه بیشتر از این میخای بگیری ، خود مختاری
خاهش میشود گلپسر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 22-03-14 انجام شده است
vamper65 (22-03-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت راهنمايي كامل تون
كارت گرافيك و پاور و رم رو كه در اولين فرصت ميخوام بگيرم سيستم حرفه اي رو هم 6 ماه بعد البته اگه قطعات گرون نشه __ دعا ميكنيم
كه گرون نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون و تشكر دوست عزيز
SajjadKhati (22-03-14)
ینی 6 ماه دیگه میخای سیستم بگیری؟
اگه آره ، پیشنهاد میکنم حداقل یه سال دیگه بگیر (یه سال تا یه سال و نیم)
چون تا اون موقه رم ها و کلا سیستم های DDR 4 میاد
حیفه که از دست بدی
دوم اینکه خوب تا یه سال دیگه احتمال میره که قطعات مصرف شون در همین حد باشه . اگه برا کل سیستم ات میخای چیزی حدود 3 تومن خرج کنی (بدون مانیتور) و چیزی حدود یه تومن واسه گرافیک ات خرج کنی ، پیشنهادم پاور 700 وات گرین هه (البته 600 وات کافی شه . 100 وات اضافه تر بخاطر اینکه بعدا بخای قطعات اون سیستم رو ارتقاء بدی و ...)
البته پاور 700 گرین حدود 310 تومن میشه قیمتشه (ینی تقریبا فقط پاورت الان داره برابری میکنه با گرافیک ات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پاور انر مکس که نمیخای؟ 100 تا 150 تومن از گرین گرون تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vamper65 (22-03-14)
الان يه كارت گرافيك اسوس 650 و يه 4 گيگ رم و يه دو نه پاور كلش چند ميشه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو هم چه ماركي پيشنهاد ميديد ؟
راستي كارت گرافيك اسوس 650 با مادر برد گيگابايت من مناسبه ؟
با تشكر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط vamper65 در تاریخ 22-03-14 انجام شده است
SajjadKhati (22-03-14)
Asus GTX 650 الان حدود 410 هه
گلپسر من که بهت گفتم اگه میخای 650 بگیری ، 7770 هم قیمت و بهتر از اونه (7770 حدود 430 تومنه مارک Asus اش)
البته ممکنه کمتر هم شده باشه و این قیمت ، خرید قبلی اون سایتی که من دیدم باشه
بر فرض هم که همین باشه ، اختلاف قیمت شون میشه 20 تومن (ینی تو 400 تومن ، 5 درصد اختلاف قیمت) اما 20 درصد اختلاف قدرت دارن
بازم خودت میدونی
چرا یه رم 4 گیگ میخای بگیری؟
همون مارک رم قبلی که داری ، یه رم 2 گیگ شو بگیر (بازم اگه اصرار داری ، یه رم 4 گیگ DDR2 با باس 800 با جزئیات خوب حدود 130 یا شایدم بیشتر بشه اما 2 گیگش حدود 60 تا 70 تومنه)
اینکه مارک رم چی باشه ، والا تو DDR 2 ها دست آدم تو انتخاب خیلی بسته میشه چون خیلی تک و توک تو بازار با مارک های محدود دارن.
بازم پیشنهادم اینه که همین مدل رم ای که داری رو ببین تو بازار هست یا نه
اگه هست ، همینو بگیر که برات ارزونتر هم در میاد (چون 2 گیگه)
بازم اگه میخای نو بگیری ، سعی کن رم با باس 667 بگیری (چون مادربردت قدیمی هه و احتمالا رم های جدید با باس بالا ینی باس 800 اگه بخای بگیری ، باید اول بایوس تو آپدیت کنی)
پاورم که مفصل تو پست قبل گفتم که (هم توان و هم قیمت شونو)
430 وات گرین 140 تومنه
آره مناسبه
vamper65 (22-03-14)
|
بله همین که خودتون لینک دادید . اگر بودجه بالاتر بود میشد انتخاب بهتری پیشنهاد میداد . انتخاب گیگابایت به خاطر کیفیت قطعاتش و گارانتی خوب آواژنگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vamper65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-03-14), SajjadKhati (22-03-14), vamper65 (22-03-14)
بودجه بالاتر منظورتون تا چند ؟؟ يعني كارت گرافيك با بودجه 400 نميتونه از عهده بازي هاي روز بر بياد ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه سوال ديگه در مورد زمان خريد داشتم اينكه چه زماني اقدام به خريد كارت گرافيك بكنم بهتره ؟؟ عاخه يكي از بچه ها ميگفت كه
بعد عيد( مثلا ارديبهشت ) جنس هاي جديد ميارن و قيمت كارت ها نسبتا ارزون تر ميشه آيا واقعيت داره ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks