از نظر من 460 با این قیمت نمی ارزه.
بهتره یا دندون رو جگر بزاری یا 5770 بخری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
نیاز به راهنمایی فوری دارم
دوستان عزیز تا میزان هزینه 200 یا خیلی بخوام هزینه کنم دیگه 300 بهترین گرافیک که الان یعنی تا فردا بتونم بخرم چه گزینه ای میتونه باشه؟
با توجه به قیمت بالای 460 که وارد بازار شده آیا درسته با همین قیمت بخرم یا گرافیک پایینتر نیاز من رو (جهت بازیهای جدید) جواب میده؟
نیازمند یاری سریع شما هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
HWBOT SSA Member
از نظر من 460 با این قیمت نمی ارزه.
بهتره یا دندون رو جگر بزاری یا 5770 بخری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ای دل قافل که 5870 رو می فروشه :دی
New Season
ViViD (12-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام وحید جان با قیمت 320 تومان GTX 465 رو بهت پیشنهاد میدم .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
فقط 460 رو پیشنهاد میکنم به 1000 دلیل
ViViD (12-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
چون قيمت 460 و 465 زياد بود و براي من استفاده فقط و فقط گيم بود به توصيه نيماي عزيز (Nima_HL) گرافيك 5750 خريدم كه بسيار خوش قيمت بود از همه دوستان سپاسگذارم
مرسي نيما جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 12-08-10 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
nima_hl (12-08-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks