خب میشه بگید با چه برنامه هایی باید گرافیک رو تست بزنیم و اینکه آموزش اونهارو هم بزارید
مثلا حالا من تست زدم شونصد درجه بود از کجا باید بفهمم استانداردش چی بوده که این رو باهاش مقایسه کنم؟؟؟
خب میشه بگید با چه برنامه هایی باید گرافیک رو تست بزنیم و اینکه آموزش اونهارو هم بزارید
مثلا حالا من تست زدم شونصد درجه بود از کجا باید بفهمم استانداردش چی بوده که این رو باهاش مقایسه کنم؟؟؟
|
یکی از بهترین برنامه تست پایداری گرافیک furmark هست . درجه حرارت ها هم معمولا بستگی به نوع gpu کارت گرافیک و فناوری ساخت و مدار تغذیه سازنده کارت و خنک کننده اون بر میگرده . کارت گرافیکی که مشکل داشته باشه تو تست furmark حتما به مشکل میخوره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Ariamehr2003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (06-03-15), M3RS4D 50062 (06-03-15)
با برنامه gpu-z هم میشه وضعیت ASIC رو چک کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GPU-Z Video card GPU Information Utility
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (06-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks