LG 20M44A خروجی هدفون داره .
از نظر فنی هیچ تفاوتی ندارند . تو 20 اینچ ها پیشنهادم این مدل BENQ هست
BenQ HD DL2020
سلام دوستان من میخواستم یک مانیتور 20 اینچ خریداری کنم و این دو مدل رو دیدم
LG 20M44A
LG 20M35A
من رفتم توی سایت خود ال جی که ببینم چه فرقی دارن دیدم همه چیزشون جز وزنشون عین همه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میشه بگید کدوم رو بخرم ؟ چه فرقی با هم دارن اینا ؟
|
LG 20M44A خروجی هدفون داره .
از نظر فنی هیچ تفاوتی ندارند . تو 20 اینچ ها پیشنهادم این مدل BENQ هست
BenQ HD DL2020
چطور ؟ یعنی با این ال جی ها فرقی داره مدل بنکیو ؟؟ من الان ال جی آی پی اس دارم از رنگ و نورش ناراضی هستم و میگم که فقط برای فیلم خوبه برای همینه دارم میرم یک 20 اینچ بدون ای پی اس میگیرم !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله BENQ بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لطفا بگید از چه لحاظ بهتر هستش و یکم فنی بررسی کنید این مانیتور Benq رو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با هر دوتاشون کار کردم و برای مشتری مختلف خرید کردم . BENQ به نظرم بهتر میرسید و مشتری رضایت بیشتری داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DL2020 - LCD Monitors - Products | BenQ Global
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks