هر سه این کارتها از سری low ebd میباشند . یعنی سری ارزان قیمت nvidia
تنها مزیت 520 ساپورت dx11 میباشد . همچنین مصرف کمتر 520 که باعث میشه فشار کمتری به پاور بیاد
GeForce GT 9500 vs 520 PCI
هر سه این کارتها از سری low ebd میباشند . یعنی سری ارزان قیمت nvidia
تنها مزیت 520 ساپورت dx11 میباشد . همچنین مصرف کمتر 520 که باعث میشه فشار کمتری به پاور بیاد
GeForce GT 9500 vs 520 PCI
RAVYY (14-10-15)
|
|
این مقایسه ای که گذاشتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون 9500 که بهش اشاره شده در مقایسه ddr3 هس ولی اون چیزی که من میگم ddr2
و حافظه هاشون هم کاملا متفاوته
تو این مقایسه هم gt520 ضعیفتر عمل کرده در حالی.که میگن gt 520p قویتره
میشه یه توضیح جامعی بدید
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
بین کارتهای2gb gt520 و 6450 1gbبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا کدومش قویتره؟؟؟
این کارتها همه در یک رنج هست و سری ارزان قیمت هستند و بیشتر برای کارهای عادی استفاده میشوند و برای گیمینگ بسیار ضعیف هستند چون برای این کار طراحی نشدند . نهایت برای باز کردت و تماشای فیلمهای hd و بازیهای سبک .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم برا همین کارا میخوام
فقط از شما پرسیدم کدوم یکی از اینا بهتره
اختلاف زیادی ندارند .6450 حدود 10 درصد قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 6568mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
واقعا؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR2 هستا
GT520 DDR3 هستش
میشه برام توضیح بدید اخه میخوام یکی از این کارت هارو خریداری کنم
اونی که GT520 داشت میگفت کالاف گوست هم بدون لگ اجرا میکرده
این همون GT 520 ::
http://esam.ir/itemView.aspx/1114313...-2GB-DX11-.htm
اینم جیفورس 9600gso ddr2
http://esam.ir/itemView.aspx/1067506...ce9600GSO-.htm
الان به من بگید بین اینا و یه 6450 کدومو من بخرم؟؟؟؟
تشکر بابت توجهت
واقعا؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR2 هستا
GT520 DDR3 هستش
میشه برام توضیح بدید اخه میخوام یکی از این کارت هارو خریداری کنم
اونی که GT520 داشت میگفت کالاف گوست هم بدون لگ اجرا میکرده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks