سلام
PowerColor HD5770 قیمتش هم باید حدود 165 تا 170 هزار تومان باشه . البته قوی با این مقدار پوله والا الان دیگه کف گرافیک های بازی حساب میشه این کارت .
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
PowerColor HD5770 قیمتش هم باید حدود 165 تا 170 هزار تومان باشه . البته قوی با این مقدار پوله والا الان دیگه کف گرافیک های بازی حساب میشه این کارت .
MR TASH (16-05-11)
کاربر شهرسختافزار
از برند ساب فایر یا ایسوس باشه لطفا
کاربر شهرسختافزار
این کارت خوب هست http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3837برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (16-05-11)
با این پولی که شما در نظر گرفتید انتخاب بدی نیست اما اگر بتونید بیشتر هزینه کنید بسیار اینده نگرانه تر است. شما می توانید با کمی هزینه بیشتر از این کارت استفاده کنید. و اگر به دنبال یک اورکلاک پایدار و خوب هستید پشنهاد می کنم از کارت های nvidia استفاده کنید. و کارتی که من به شما معرفی می کنم کارت خیلی پر پتانسیلی است که می تونید برای اورکلاک ازش بهره ببرید. اینم لینک کارت. میتونی این کارت رو 235 تومن تهیه کنی از بازار فقط دقت کن که بر روی جعبه این کارت کلمات FPB درج شده باشه. موفق باشی دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این پولی که شما در نظر گرفتید انتخاب بدی نیست اما اگر بتونید بیشتر هزینه کنید بسیار اینده نگرانه تر است. شما می توانید با کمی هزینه بیشتر از این کارت استفاده کنید. و اگر به دنبال یک اورکلاک پایدار و خوب هستید پشنهاد می کنم از کارت های nvidia استفاده کنید. و کارتی که من به شما معرفی می کنم کارت خیلی پر پتانسیلی است که می تونید برای اورکلاک ازش بهره ببرید. اینم لینک کارت. میتونی این کارت رو 235 تومن تهیه کنی از بازار فقط دقت کن که بر روی جعبه این کارت کلمات FPB درج شده باشه چون دستت رو تو اورکلاک کردن کارت باز تر میزاره. موفق باشی دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 16-05-11 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
امکان هزینه بیشتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برای چی مهم است؟ با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks