به نظرت گرافیک
sapphire 6670 1 gb ddr5
یا
sapphire 6450 1 gb ddr3
بگیرم بهتر نیست؟
کاربر شهرسختافزار
به نظرت گرافیک
sapphire 6670 1 gb ddr5
یا
sapphire 6450 1 gb ddr3
بگیرم بهتر نیست؟
|
|
با درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sen4tor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرانقدرم از اینکه بدلیل گرفتاری و این بیماری ویروسی مسری نتونستم در خدمتت باشم معذرت میخوام !! . دوست عزیز در درجه اول شما مشگل اصلیت پاورته که اگه بخواهی کارت
6450 که یکی از ضعیف ترین و کم مصرف ترین کارتهای موجود در بازاره رو بروی پلتفرمت نصب کنی طبق توصیه سایت AMD شما برای نصب این کارت نیاز به یک پاور 400 وات داری . البته نه اینکه
ضعیف تر از این پاور کارت رو راه نندازه ولی همیشه پاور بایستی بصورت اوور محاسبه بشه !
http://www.amd.com/us/products/deskt...verview.aspx#3
در مورد مانیتورت هم بایستی بگم که اون CRT یا لامپی هستش که فیشش از نوع VGA هستش که این قبیل کارتهای گرافیک سطح پائین همگی خروجی VGA رو دارا میباشند و نارا حت این مسئله اصلا
نباید باشی ! در ضمن با این سیستمی که داری فکر کارتهای گرافیک قوی رو بکلی بایستی از سرت بیرون کنی و به همون 6450 قناعت کنی که بنظر من اگه DDR5 رو پیدا کنی خیلی بهتر میشه
چونکه این کارت هم جدیده و هم از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه که اگه همونجوری که گفتم نوع DDR5 یک گیگش رو بگیری دیگه خیلی خوب میشه . البته خوب برای این سیستم فعلیت چونکه
کلا این کارت در نهایت جزو کارتهای LOW END یا سطح پائین محسوب میشه ! ولی در درجه اول به فکر یک پاور مناسب استاندارد قوی و خوب باش تا به قطعات کامپیوترت صدمه ای وارد نشه . چونکه
بر خلاف تصور عده ای پاور یا منبع تغذیه خیلی وظیفه مهمی رو بعهده داره و نا مناسب بودنش میتونه خیلی به قطعات اسیب برسونه که این بلا بسر من اومده ! یادت باشه یه پاور استاندارد مثل
گرین که PFC اون حتما اکتیو باشه ( POWER FACTOR CORRECTION ) چونکه در اینده هم حتما محافظ خوبی برای کلیه قطعات کامپیوترت خواهد بود . چونکه اگه یکی از این قطعات مثلا مادربرد ت صدمه
ببینه تهیه مجدد اون با این وضع اسفناک بازار قطعات فوق العاده مشکل میشه !!
راستی دوست عزیز یه چیزی رو در رابطه با پاور فراموش کردم بگم و اون اینه که در اینده شما ممکنه که خیلی از قطعات کامپیوترتون تغییر کنه مثل مادر برد یا کارت گرافیک یا سی پی یو و .....
ولی فکر نمیکنم که جای یک پاور خوب و مطمئن رو به این زودی ها چیزی بتونه پر کنه !! پس اول به فکر اون باش دوست گرامی !!
با تشکر : مهران
آخرین ویرایش توسط MEHRAN 2012 در تاریخ 04-02-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام امیدوارم حالت بهتر باشه و ممنونم از اینکه منو راهنمایی کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MEHRAN 2012 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم هم داشتم فکر میکردم که قطعات رو یکی یکی بگیرم ، مثلا اول همونجور که شما گفتید یه پاور خوب و قوی بگیرم ،بعد یه مادربورد خوب بگیرم ، بعد سی پی یو و...... وهمینطور ادامه بدم چونکه توی این وضعیت نمیشه یه سیستم خوب رو یه دفه بست
البته در حال حاظر بیخیال این کامپیوتر شدم چون دیگه این خیلی قدیمی شده و تقریبا تمام قطعات باید عوض بشه به جز هارد و دی وی دی رایتر
آخرین ویرایش توسط sen4tor در تاریخ 04-02-13 انجام شده است
با درود مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sen4tor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دوست عزیز بازم یک مورد مهمی رو فراموش کردم بهت بگم .متاسفانه این بیماری سرماخوردگی حسابی یه مدتیه که پاک حافظمم مختل کرده اونم اینه که
یه فکری برای مانیتور CRTخودت بکن دوست عزیزم که قیمت سلامتی چشمهات از همه چیز بالاتره !! ولی منظور
من از گفتن این نکته فقط این بود که یاد اور بشم مانیتور های CRT بواسطه تشعشعاتی که از خودشون متساعد میکنند به چشم اسیب میرسونند و گفتم بلکه شاید بعضی ها
این نکته رو ندونند . در ضمن دوست عزیز اگر سیستمت رو هم خواستی ارتقا بدی یا این کار رو نکن و یا حتما اونرو به سوکت 1155 ارتقا بده که اگه غیر از این کا رو بکنی و مثلا به
سوکت 1156 ویا 1366 که سوکتهای قدیمی هستند ارتقا بدی مطمئنا پشیمون میشی . سوکت 775 که دیگه اصلا حرفشو نزن !!! فقط 1155 . بهتر ایوی بریج البته سندی بریج هم
خوبه . سوکت 2011 دیگه خیلی زیاد گردن کلفت میشه و گرون و مسلما هم با این وضع اشفته قطعات بایستی بتدریج شروع به بستن سیستمت بکنی چرا که تو این دوره زمونه اصلا
بیکباره جمع کردنشو حرفشم نمیشه زد .
قربانت : مهران
آخرین ویرایش توسط MEHRAN 2012 در تاریخ 05-02-13 انجام شده است
sen4tor (05-02-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks