SajjadKhati (24-03-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از دقت نظرتان.
در رابطه با کتابی نوشتنم هم که حق با شما است خیلی ها بخاطر همین طرز نوشتنم با من دعوا کرده اند ؛ با این حال نمی دانم چرا من با کتابی نوشتن راحتتر هستم,حالا...
راستی میخواستم ببینم که چرا هر کار میکنم سایت اینویدیا را باز نمی کند انگاریکه ما را تحریم کرده اند؟!درسته
می خواستم ببینم که چگونه باید به سایت اینویدیا بروم.
SajjadKhati (24-03-14)
دوا چرا کردن؟
هر کی یه جور دوس داره صوبت کنه
والا من تا حالا نرفتم
الانم برام نمیره
نمیدونم
|
*MoJtAbA* (25-03-14), hwcpmm (25-03-14), SajjadKhati (25-03-14)
خب دیگه آخه هر کسی در حد فهم و شعوره خودش با آدم برخورد می کنه , حالا بیخیالش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب می خواهم ببینم که چطور شده است که محصولات انویدیا داخل ایران به فروش می رسد اما سایتش را فیلتر کرده است؟!
حالا؛کاری به کار سایتش ندارم فقط می خواستم مدل های گرافیکش را ببینم که از طریق وبسایتش که نتوانستم , اگر لطف کنید مدل های گرافیک انویدیا را همانگونه که برای AMD را لیست کرده ام برایم بگذارید ممنونتان می شوم.
SajjadKhati (25-03-14)
والا مدل کارتای Nvidia هم که درباره اش صوبت کردم و مثل سری قدیم کارت های AMD هه
آخرین سری اش Geforce 7xx هه
نمونه اش میشه 750 و 760 و 770 و 780 رو گفت
قضیه ی Ti رو که قبلا گفتم
یه کلمه ی Boost هم داره گاهی بضی از برنداش که بازم نشونه ی قویتر شدن نسبت به کارتای بدون Boost هه
دوست گرامی دوستانه میگم . تا مطالعه نکنی اخبار به اصل قضیه پی نمیبری . دونستن مشخصات خوبه ولی کامل نیست . وقتی از نحوه کارکرد یک قطعه آشنا باشی متوجه میشی قضیه از چه قرار هست .
SajjadKhati (26-03-14)
دوستان خیلی ممنون هستم از اینکه زمان برای پاسخ دادن به سوالاتم گذاشته اید و همچنین اطلاعات خودتان را به من داده اید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دیگه از جاهلیت نسبت به مدل های کارت های گرافیک بیرون آمده ام.
فقط می ماند اینکه باید همیشه بطور مداوم خبرهای سخت افزاری را دنبال کنم که ببینم که چه مدل های جدیدی روی کار می آید.
فقط می ماند این یک سوال که گرافیک های ای ام دی و انویدیا چه تفاوتی با هم دارند؟
مثلا برای کارهای گرافیکی کدام بهتر است آیا همانطور که پردازنده های ای ام دی برای کارهای گرافیکی بهتر می باشد کارت های گرافیکی آن نیز بهتر می باشد؟
آیا همانطور که پردازنده های ای ام دی ارزانتر می باشند کارت های گرافیکی آن نیز ارزانتر می باشند؟
.
.
.
SajjadKhati (26-03-14)
والا اینو دیگه آدم میمونه چی بگن آدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی ها میگن AMD بازی باهاش حال داره . بضی ها هم طرفدار Nvidia ان
از لحاظ بنچمارک و .. هم تقریبا تو مدل ها و نسل ها و قیمت های برابر ، AMD امتیاز بیشتری رو داره
اما توی مدلای هم قیمت ، معمولا قدرت AMD بیشتره (ینی نسبت به پولی که میدی ، قدرت بیشتری داره) . خود شرکتش میگه که نسبت به Nvidia توی مدل و نسل و قیمت های های برابر ، حدود 7 فریم (که تو 30 فریم حساب کنی میشه حدود 20 درصد) ، قدرت AMD بیشتره (واسه همین ارزونی شم گرافیک XBOX رو شرکت AMD میزنه)
متاسفانه پردازنده های AMD (منظورم پردازنده ی مرکزی یا CPU هه نه پردازنده ی گرافیکی) ، قدرتش خیلی پایین تر از اینتل هه (البته منظورم تو قیمت های برابر نیست.) مخصوصا مصرفش که حدود 2 برابر اینتل هه
آدم میمونه ، 8 سال پیش ، حتی میشد گفت که اینتل قدرت پردازنده هاش از AMD پایین تر بود (حتی تو نسل های اولیه ی اینتل مشکل بسیار شدید با تولید گرما داشت جوری که وقتی AMD مصرفش 3 ولت بود ، همون زمان اینتل مصرفش 5 ولت بود . البته این قضیه حداقل واسه 15 سال به اون ور تر میشه)
یهو معجزه شد از 8 سال پیش تا حالا که زمین تا آسمون اینتل قدرتش با CPU های AMD تفاوت کرد
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-03-14 انجام شده است
hwcpmm (27-03-14)
|
پس یعنی در یک رنج قیمت , گرافیک های AMD بهتر است.
اصلا میگم یک نتیجه گیری کلی کنیم , ها؟
اگر رایانه را فقط مخصوص کارهای گرافیکی می خواهیم باید پردازنده و گرافیک را از AMD برگزینیم,چون برای کارهای گرافیکی قوی تر از دیگر مارک ها می باشد.
اگر رایانه را برای کارهای مهندسی می خواهیم باید پردازنده Intel و گرافیک هم که اصلا بخریم و یا نخریم چنان تفاوتی نمی کند.
حال نظر شما را در رابطه با نتیجه بالا می خواستم؛آیا درست نتیجه گیری کرده ام؟؟؟؟؟
SajjadKhati (27-03-14)
*MoJtAbA* (27-03-14), hwcpmm (28-03-14), SajjadKhati (27-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks