درود.
شما میتونید کارت Powercolor HD6670 1GB DDR3 با گارانتی شاب رو ،با قیمت تقریبی 120 تا 130 تهیه کنید.
با بودجه 120 تومن،میتونم بگم کارت معرفی شده بهترین بازدهی رو نسبت به سایر کارت ها در رنج 120~130 تومن داره.
سلام به همگی دوستان و مدیران عزیز و گرامی
این اولین پست من هست
من میخوام فردا صبح
کارت گرافیکی تا حدود 120 هزار تومن برای بازی بخرم
شما دوستان چی پیشنهاد میکنید
منتظرم
اگه امکانش هست سریع پاسخ بدین چون 12 ساعت دیگه میخوام بخرم
ممنون
منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
Rezasam1 (17-06-12), smrbh (17-06-12), star_netsky (17-06-12)
بابت پاسخ ممنون
2 گیگ شی ؟
چیزی نمیشه خرید؟
کاربر شهرسختافزار
میشه 2 گیگ هم خرید اما قدرتش کمتر از گرافیک معرفی شده هستش. برای بازی،1 گیگ زیاد هم هست و اگر به گرافیک های گرون قیمت تر مثل GTX560ti نگاه کنید،اونا هم 1 گیگابایت بیشتر حافظه ندارند. شما اگر 4 گیگ رم سیستم داشته باشید،دیگه مشکل کمبود حافظه برای بازی نخواهید داشت.
mehrdad_ab (17-06-12), Rezasam1 (18-06-12), smrbh (17-06-12), star_netsky (18-06-12)
ممنون بابت پاسخ دهی
این گرافیک 1 گیگ ، حداقل تا امسال برای بازی ها را ساپورت میکنه
ولی اگر 2 گیگ بگیرم ممکنه تا چند سال ذیگه هم ساپورت کنه
2 گیگ خوب حدودا چه قیمتی هست ؟
منتظرم
عضو VIP شهرسختافزار
برای گرافیک کارت فقط بالا بودن میزان مموری مهم نیست . موتور گرافیکی هم باید به حد کافی پرقدرت باشه و اینکه اگر گرافیکی که با 30-120 تومن تهیه می کنید اگر 4 گیگ هم مموری داشته باشه ، تضمینی برای ساپورت بازیهای آینده نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط star_netsky برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (18-06-12), Rezasam1 (18-06-12), smrbh (18-06-12), star_netsky (20-06-12)
|
|
سلام
بالاخره بین این دوتا یکی رو باید انتخاب کنم
دوستان به درد گیم کدومشون میخوره :
GT520 1GBDDR3
یا
HD 6450 2G DDR3
لطفا کمک کنید
درضمن سی پی یو من AMD دو هسته ای هست
تا بعد از ظهر باید بخرم!
ممنون
منتظرم
کاربر شهرسختافزار
Rezasam1 (20-06-12), star_netsky (20-06-12)
به درد بازی میخوره؟؟؟؟
حداقل تا بازی های سال آینده ؟؟؟؟
.................................................. .............
درضمن چرا این HD 6450 2G DDR3 نه؟
مگه این 2 گیگ نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
خیر،اصلا به درد بازی نمیخوره.حتی بازی GTA IV رو هم نمیتونید به راحتی با GT520 بازی کنید. با 6450 که اصلا...
پیش از این هم متذکر شدیم که حجم حافظه کارت گرافیک،شاخص مناسبی برای بررسی قدرت یک کارت گرافیک نیست.
شما یک کارت گرافیک رو یک ماشین تصور کنید و حافظه گرافیکی رو چرخ های اون و موتور این ماشین رو،موتور پردازشی کارت گرافیک. حالا من از شما سوال میکنم آیا اگر چرخ های یک پراید رو با چرخ های اتوبوس عوض کنیم،سرعت و قدرتش بیشتر از ماشین زانتیا میشه؟ خیر. پس حجم حافظه ی گرافیکی باید متناسب با قدرت موتور پردازشی کارت گرافیک باشه و به طور کل،میشه از حداکثر قدرت تمامی کارت های گرافیک زیر یک میلیون تومن،تنها با یک گیگابایت حافظه گرافیکی استفاده کرد. و از طرفی کارت های گرافیک بر حسب مدل،این توانایی رو دارند که حافظه رم سیستم رو با حافظه ی گرافیکی خودشون به اشتراک بگذارند.
mehrdad_ab (20-06-12), Rezasam1 (20-06-12), star_netsky (20-06-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks