enable رو تیکشو بزنید و بگذارید روی 100%برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
enable رو تیکشو بزنید و بگذارید روی 100%برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (18-08-14), PEYMANSTAR (18-08-14)
|
هیچ تغییری نکرده فیکس رو 58 موندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرتون باید فن عوض کنم؟
بله به نظرم این درجه زیاد هست . همون فن دیپ کول که معرفی کردم تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (18-08-14), PEYMANSTAR (21-08-14)
با سلام دوباره
این عکس کارت من بود (البته هنوز داره با همین وضعیت کار میکنه و فروخته شده به یکی از آشنایان)
اون زمان تاپیک هم براش زدم در انجمن های دیگه ولی راهی پیدا نشد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (21-08-14)
یا علی گرافیکت نترکیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم موندم هنوز جریان این کارت چی هست چون همونطور که گفتم هنوز داره دست یکی از آشنایان برای گیم استفاده میشه و بدون مشکل هست البته اگه الان هم به ملکوت بپیونده مشکلی نیستش کار خودش رو کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (18-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks