اگر 22 اينچ برات زيادي بزرگ نيست بنظر من 2253 بگير
کاربر شهرسختافزار
|
|
اگر 22 اينچ برات زيادي بزرگ نيست بنظر من 2253 بگير
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز 20 مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من اینجا سوالم اینکه که 2061 قیمتش در سایت ال جی از 2053 کمتره ولی اینجا چرا کمتر قیمت دادن ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام....منم با بودجه ای تقریباً همین مقدار می خوام یک مانیتور بخرم...کار با متنم زیاده...فیلم هم خیلی زیاد می بینم...بازی هم کم و بیش اما کارم با کامپیوتر زیاده و چیزی می خوام که چشم رو زیاد اذیت نکنه و کیفیت تصویرش بالا باشه و نظرم روی 22 اینچه...حالا به نظر شما چه مانیتوری می شه تو رنج قیمت تا 240 250 خرید؟؟؟البته اگر فکر می کنید مثلاً 20 اینچ بهتر می شه خوب معرفی کنید تأکیدم روی22 واس بحث فیلم دیدنست....دوستان لطفاً از تجربه های خودشون بگن بهتره یا این که مدلی که خوب جواب داده باشه و همه بدونن و تو این قیمت هم باشه
لطف کنید سریع تر راهنمایی کنید...ممنون از دوستانی که با راهنماییشون باع انتخاب مناسب می شنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر بنده با مبلغ 260000 و 215000 تومان اين دو مورد اصلا مقرون بصرفه نيستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a-33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب خيلي خوب LG W2284F با قيمت 268000 تومان و LG W2261V با قيمت 242000 تومان. شما يه سري به سايتها بزنيد و رزولوشن و کيفيت و ... اين دو مانيتور رو ببينيد و با مانيتورهايي که مد نظرتونه مقايسه کنيد. مطمئنا تجديد نظر خواهيد کرد. واسه پيکسل سوخته هم با يه بک گراند کاملا سفيد تمام صفحه رو پوشش بديد و با دقت تمام صفحه رو ببينيد.
سوالي بود در خدمتم.
کاربر شهرسختافزار
شما بهتره که LG Flatron W2261V با قيمت 242000 تومان بخريد که رزولوشن Full HD (بالاترين رزولوشن استاندارد فيلمهاي موجود در بازار)يعني 1080*1920 رو ساپورت مي کنه و ورودي HDMI هم داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ایمان_87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطفتون...من هم ریویو دیدم از این مانیتور که خیلی ازش تعریف شده بود هم این که تو فروم های دیگه دیدم حتی خیلی ها بهتر از T220p سامسونگ گفته بودن هست اما بعضی ها هم می گن که چون ال جی جالب نیست حالا نمی دونم مگر ال جی باشه چه اتفاقی می افته...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر بابت کمکتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
reza76622201 (02-08-09), ایمان_87 (02-08-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. Samsung Syncmaster T220P با رزولوشن منحصربفرد 1200*1920 و کنتراست دايناميک 1:50000 داراي کيفيت فوق العاده اي است و از تمام موارد ياد شده برتره. اما قيمتش بخاطر کمبودش تو بازار 350000 تومانه که با قياس با W2284F و W2261V با قيمتهاي 270000 و 242000 تومان نميارزه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمان_87 (02-08-09)
کاربر شهرسختافزار
البته من یه چیزیم نمی دونم تو این تاپیک بود یا نه گفتم باز بگم شنیدم که ظاهراً ساسمونگ قرار بوده مانیتور بده اما نداده واس همین قیمتاش دار می ره بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا همین مانیتور سامسونگ ارزون ترهم بوده...اما با یان اوصاف من هم توصیم تو این رنج قیمت به دوستان ال جی 2261 خودم هم قصد خریدش رو دارم ایشالله...ولی در مورد 220 ساسمون بگم که باز هم تو یکی از همین تاپیک ها یکی ب شک گفته بود که می ظاهراً ال جی رو بتر دیده بوده و از چند نفر هم که هر دوش داشتن شنیدم که از ال جی راضی تر بودن حیتی یکی 220 رو داده بود ال جی گرفته بود دیگه راست و دروغش پای اون طرف...
اما خوب این رنج قیمت همون 2261 بهتره ظاهراً
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
ایمان_87 (02-08-09)
کاربر شهرسختافزار
سامسونگ سری T
بی شک بهترین برند و مدل هستش! (البته بعد از سونی )
ثابت کرده که از ال جی بهتره !!!!!!!!!!!!
ایمان_87 (02-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks