ASUS VX248H
قیمت 830
--------
Samsung S24D595 Plus
قیمت 685
سلام
لطفا مانیتور 24 اینچ با تصویر عالی (کنتراست و نور و شفافیت و رنگ عالی) و رزولیشن full hd معرفی کنیید.
کاربری همه منظوره دارم ولی بیشتر برنامه نویسی و مطالعه و ویگردی و گاهی فتوشاپ و گرافیک و گاهی فیلم و بازی
میخوام برای مطالعه متنها و فونت نوشته ها واضح و با کیفیت باشه
چند تا مدل هم دیدم
asus vx239h
lg 23mp65hq
samsung s24d595
و ....
ولی نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم بهتره .
لطفا هر مانیتور 24 اینچی که میدونید خوبه از هر برندی معرفی کنید فقط آمار پیکسل سوخته نداشته باشه و کیفیت تصویر و کیفیت ساختش خوب باشه
با تشکر
|
david-ebi (10-05-15), hosseinskandari (29-06-15), vorud (10-05-15)
از راهنمایی شما خیلی ممنونم
ASUS VX248H این پنلش tn هست مشکل زاویه دید نداره؟ اگر واقعا تا 160 درجه عمودی و 170 درجه افقی تصویرش افت کیفیت نده خوبه . چون الان مانیتور lg پنل tn دارم فقط کافیه از دید مستقیم 50 درجه در جهت عمودی بالاتر یا پایینتر بیام تصویرش افت کیفیت پیدا میکنه ولی در جهت افقی خوبه
مانیتور سامسونگ هم یکی از فروشنده ها میگفت مشکل پیکسل سوخته تو مانیتورهای سامسونگ بیشتره حالا نمیدونم تا چه حد راست میگه؟
بین این دوتا بنظر شما کدوم بهتره؟
مرسی
AMD>INTEL (10-05-15)
مانیتور سامسونگ اصلا مشکل پیکسل سوخته به صورت جدی نداره(خواستم بگم اصلا نداره گفتم شاید عده ای باز ایراد بگیرنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vorud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ pls هست کیفیتش هم مناسبه . قیمتش هم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vorud برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مونیتور اسوس هم برای کسی که گیمر هست بیشتر توصیه میشه چون فقط 1ms تاخیرش
میتونی 23 الجی که ips هم هست برداری
LG 23MP65HQ IPS
اگر گیمر هستی همون اسوس رو بردار . اگر کیفیت خوب میخوای pls یا ips
david-ebi (11-05-15), hosseinskandari (29-06-15), vorud (11-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks