DreamBox (02-08-12), iranhadi1404 (05-08-12), Rezasam1 (03-08-12)
در این لینک انواع گرافیک 560 را میتونید ببینیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابن این دو گرافیک قطعا msi را انتخاب می کنم. سرعت کور کلاک 950 نسبت به 822 ، سیستم خنک کننده عالی و قدرت آورکلاک بالا جای هیچ شکی در انتخاب msi باقی نمیگذارد.
الان با دوستم در بازار تماس گرفتم. نمونه 400 تومنی 560 gtx بوده و نمونه 500 تومنی 560ti 1gb که هر دو را هم تمام کرده بود. ( متاسفانه تخصص بین بعضی از دوستان بازار کم است و ایشون قبلا هر دو مدل را به عنوان ti به بنده قیمت داده بودند که گمان کردم نمونه ارزان مدل 1g و مدل 500 تومنی مدل 1280 می باشد. )
اگر از نظر بودجه به مشکل خوردید میتونید 560gtx هم خرید بفرمائید. ( البته این کارت از نظر ساختار تفاوت آنچنانی با 460gtx که قبلا صحبت کردم ندارد.)
DreamBox (02-08-12), iranhadi1404 (05-08-12), Rezasam1 (03-08-12)
ممنونم جناب نیما عزیز
منم از اون موقع چک میکردم و برام این مورد عجیب بود که چرا قیمت سری ti توی سایتها بالای 500 تومنه!
در مورد msi و گیگابایت هم من الآن دوباره چک کردم و بازم قدرت Gigabyte (بدون اینکه بخوام خودم اورکلاک کنم) از msi بالاتره! حالا شما مجدد بررسی بفرمایید شاید من اشتباه میکنم.
msi
Gigabyte
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
Rezasam1 (03-08-12)
|
|
عزیز تکلیف را مشخص کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما در پست قبل لینک کارت msi hawk دادین و الان twin forozer
البته کلاک دیفالت به نظرم اصلا مهم نیست و با یه بایوس حل میشه
اما خنک کننده های msi واقعا عالی عمل میکنند ( به شخصه یدونه فن msi را با یدونه کارت کامل گیگابایت تعویض نمیکنم )
به هر حال باز پیشنهاد میکنم اول بازار را چک بفرمائید ببینید کدام جنس در بازار موجود است بعد در مورد کارت بررسی و تصمیم گیری فرمائید.
والا من دیگه اقد دقیق نشده بودم توی اسماشون
شما هم کاش وقتی اینهمه پسوند و پیشوند برای یک مدل هست، مدل دقیق بگین تا همونو چک کنم.
در مورد کلاکش هم که فرمودین با اور کردن درست میشه حقیقتا من هیچ اطلاعاتی در مورد اورکلاکینگ ندارم. برای همین ترجیه میدم کارت بصورت پیشفرض قویتر باشه تا بتونه کارآیی بهتری داشته باشه.
من الآن حداقل 2 ساله که از خرید سختافزار دور بودم برای همینم اینهمه داره انتخابم طول میکشه چون واقعا اطلاعاتم الآن کهنه شده و شما اساتید اطلاعاتتون بروز هست.
امروز من گیگارو توی لیستم تحویل دادم ولی تا شنبه فرصت دارم هر قطعهای رو که خواستم تغییر بدم. شنبه صبح باهاشون تماس میگیرم و میگم اگه Hawk از msi موجود بود اونو برام بذاره توی پکیج که باتوجه به قیمتی که توی سایت بود ظاهرا از گیگا ارزونتر هم هست و خریدش معقولتر :-) هرچند الآن سایت برام باز نمیشه!!!
عجیبه که توی این انجمن باین بزرگی کسی غیر شما جواب نمیده! بازم ممنون از شما که اینهمه وقتو برای رفع مشکل من داری صرف میکنی
امیدوارم بتونم جایی یه گوشهشو جبران کنم :-)
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
توی یه انجمن دیگه بهم پیشنهاد کردن بجای گرافیک 650ti بیام این کارتو بخرم:
باتوجه باینکه این کارت الآن دیگه توی بازار نیست، یکی از دوستان دست دو این کارتو بقیمت 530 تومن داره میفروشه بنظرتون اینو بصورت دست دوم وردارم یا همون msi رو بچسبم؟کد:http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6970/
گرامی اکثر برنامه های 3d مثل vray تا جائی که میدانم cuda base هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی فقط بر روی محصولات nvidia اجرا می شوند و اگر گرافیک شما amd/ati باشد کلا کار نخواهند کرد.
DreamBox (03-08-12), mehrdad_ab (03-08-12)
کاربر شهرسختافزار
از نظر من کارت MSI رو بگیرید. چراکه هم از نظر توان و مخصوصا خنک کنندگی حرف اول رو می زنه هم اینکه دوام بالایی هم داره.
DreamBox (06-08-12)
متشکرم دوست عزیز منم سفارشمو دادم و قید کردم گرافیک حتما msi باشه هرچند در حال حاضر تفاوت قیمت زیادی با 560ti از برندهای دیگه داره ولی بنظرم ارزششو داره و قرار شد که تا 3 روز دیگه قطعاتو برام بیارن :-)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks