چقدر نظر دادین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
23500 سامسونگ
ms236h ایسوس
کاربر شهرسختافزار
من اگه مشکلی پیش نیاد تا اخر این ماه می خوام یه مانیتور 23 اینچ بگیرم. ولی بدجور بین اینا گیر کردم. شما اگه بودین کدوم انتخاب می کردین؟
زاویه دید سامسونگ بهتره یا ایسوس؟
گارانتی زیاد برام مهم نیست بیشتر کیفیت مانیتور مثل کیفیت پنل- زاویه دید- شفافیت تصویر برام مهم. قطعه ای خوب نیست که هی خراب بشه گارانتی هی عوض کنه قطعه ای خوبه که زیاد به گارانتی نیاز نداشته باشه. پس به نظرتون کیفیت کدوم یکی از اینا بهتره؟
فقط بین همین 2 تا نظر بدین
اونایی که تو کار فروش هستن هم پایین ترین قیمتی که می تونن این مانیتور ها رو بدن بگن
|
|
کاربر شهرسختافزار
چقدر نظر دادین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ظاهرا هر دو مونیتور مشخصات یکسانی دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارامتر قیمت و ظاهر رو توجه کن و یکی رو بخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hostironi (08-07-10)
کاربر شهرسختافزار
من از نزديك جفتشو ديدم و مقايسه كردم asus يه چيز ديگس. واقعا كيفيتش خيلي خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hostironi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اينكه پنل هاي جديد ساموسنگ همه آشغالي و چيني هستن
کاربر شهرسختافزار
مشخصا ايسوس كيفيت بهتري داره
ولي تعريفت از گارانتي اشتاهه
ممكنه كالاي شما تو بار آسيب ديده باشه و پيكسلش سوخته باشه
اونجاست كه گارانتي به كارت مياد
گارانتي فقط براي خراب شدن و ايراد نيست. گاهي براي حادثه هم هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks