Cyberlife (12-04-16)
بله . این دقیقا همون ریفریش و زمان بازسازی هست که مثلا در نمایش فوتبال باعث میشه سایه ایجادنشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cyberlife (12-04-16)
سلام. من پارسال دنبال تلویزیون میگشتم. خیلی وقت گذاشتم. آخر سر هم به LG LB69000 رسیدم. 42 اینچیشو گرفتم البته. از هر نظر عالیه. هیچ ایرادی هم نداشته تا حالا. مخصوصا قابلیت 3 بعدیش بینظیره. امکانات ارتباطیش هم خیلی خوب و قوی هستش. کیفیت اسپیکر خود دستگاه هم عالیه و برای خودش یه مزیت محسوب میشه. امتحانشو پس داده. من که صد در صد ازش راضیم.
فقط اگه بخوام ایرادشو بگم تنها ایرادش مکثش هست که مثلا هنگام روشن شدن اولیه یکم طول میکشه به خودش بیاد و منو ها رو باز کنه. که البته اصلا در حدی نیست که اذیت بده.
ولی من راضیم از انتخابم
Azərbaycan mənim elimAzərbaycan mənim dilim
Doğransa da dilim dilim
Başqa dilə ☾✫ dönən dəyilDilim ölsə mən də ölləm
Ana dilim ölən dəyil
Başqa dilə dönən dəyil
Cyberlife (12-04-16), SajjadKhati (12-04-16)
|
ممنون از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط حاج عارف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG 42LF65000GI Smart LED TV بهتر نیست؟
LG 42LF65000GI خیلی ها راضی هستند . حتی من براتون از دوستم که مغازه دار جمهوری هست سوال کردم ایشون هم موافق حرف من بود .
Cyberlife (12-04-16), Nima061 (12-04-16), SajjadKhati (12-04-16)
آقا امید واقعاً شرمنده کردید، از لطف شما بسیار متشکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (12-04-16)
Cyberlife (15-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks