رزولیشن مانیتور ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asokhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم رنج ؟ ( چقدر بودجه دارید )
میخواستم از اساتید و بچه های گل فروم نظرخواهی کنم در مورد این کارت گرافیک
ASUS HD 7770 Dual fan 2GB GDDR5
البته اگه از این بهتر هم سراغ داشتین تو همین رنج بگید.
|
رزولیشن مانیتور ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asokhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم رنج ؟ ( چقدر بودجه دارید )
گرافیک الان فقط یک و نیم دو تومن بده برات گیگابایت ببندن . گرافیکش عمریه و آبکی نیست .
گرافیک 7770 حتی 1gb شم خیلی قویه ولی اگر مانیتور فول اچدی داری باید از این قوی تر برداری 7790 7850 7870 یا حتی سری جدید گرافیک های amd r9 270x
البته نه در اين حد به نظر شخص من يه Gtx 580 راحت بارزوليشن بالا بدون لگ وبافرم بالا كار ميكنه
*MoJtAbA* (30-11-13)
یه GTX 650 Ti - 2 GB بخر حالشو ببر قیمتشم 670000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-11-13)
|
ببینید بذارید براتون روشن کنم:
اسوس قیمتهاش نسبتا بالا هست و چندان ارزش خرید نداره مگه اینکه مدل خاصی با قیمت پایین پیدا کنید.
در حال حاضر گرافیک 7790 مارک سفایر با قیمت حدود 400 هزار تومان کارایی فوق العاده ای را در تمامی بازیهای روز و در رزولیشین فول اچ دی برای شما به ارمغان خواهد آورد. مهم ترین مسئله برای خرید گرافیک جهت کارهای عادی (بدون اورکلاک) خرید چیپ گرافیکی بالاتر است نه خنک کننده های بهتر یا مارک های معروف تر!!
هر چند سفایر هم گرافیک های بسیار باکیفیت و خنک کننده های خوبی داره و کلا در گرافیک های amd بهترین صرفه خرید رو حداقل در ایران داره.
*MoJtAbA* (17-12-13)
دقیقا.من هم کاملا با 7790 سافایر موافقم و شدیدا پیشنهاد میکنم که اینو بجای Asus بردارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط indianboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks