شما از طریق اون کابل سه فیش میتونید به tvوصلش کنید که خیلی کوتاه هست
برایخرید سیستم در صفحه اصلی مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/forumdisplay.php?f=20
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان و کاربران.
من میخوام یک سیستم ببندم و با توجه به بودجم 4 مدل کارت گرافیک رو انتخاب کردم.
حالا میخوام یک سوال مهم رو پاسخ بدین.
4 مدلی که من انتخاب کردم گیگابایت هستن.این 4 مدل :
GV-N95TD3-1GI
GV-N95TOC-1GH
GV-N95TOC-1GI
GV-N94TOC-1GH
که همگی 1 گیگ هستن و سه مدل اول 9500 و مدل اخری 9400 هست.
و یه مدل از اینها DDR3 هست و 3 مدل دیگه DDR2
حالا سوال من این هست که دو مدلی که آخرشون GH هست خروجی تلوزیون دارن.
بنا به 'گفته خود سایت گیگابایت TV Out
من میخوام بدونم که آیا میشه این مدل ها رو به تلوزیون های معمولی وصل کرد؟و اگه میشه چه طوری.
منظور من خروجی DVI نیست چون هر 4 مدل این خروجی رو دارند.
لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن برای درخواست راهنمایی برای خرید کل سیستم کجای فروم میتونم پرسش داشته باشم؟
مرسی از شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
شما از طریق اون کابل سه فیش میتونید به tvوصلش کنید که خیلی کوتاه هست
برایخرید سیستم در صفحه اصلی مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://pcnetwork.ir/forumdisplay.php?f=20
farzad1362 (02-09-09)
فکر کنم توی این رده بتونی 4670 و یا 4770 بگیری .
farzad1362 (02-09-09)
کاربر شهرسختافزار
کوروش جان ممنون که راهنمایی کردین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط koorosh kabir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما از کابل سه فیش چیه؟چون من فقط این کارت گرافیک رو در اینترنت دیدم و عکسی از محتویات جعبش ندیدم.
من فقط روی کارت گرافیک یگ خروجی s video دیدم.آیا از طریق این خروجی به تلوزیون وصل میشه؟
و آیا به تلوزیون های معمولی میشه وصل کرد؟
و کیفیت تصویر در تلوزیون چه طوری هست؟چیزی در این مورد میدونید؟
مثلا میشه یک فیم رو پخش کرد و به جای مانیتور اون فیلم رو با تلوزیون تماشا کرد؟
ممنون از شما و دوستان دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این کابلیه که با رنگ قرمز مشخصه که باید به سوکت مشکی وگرد پشت گرافیک بخوره واون فیشها به tv البته من امتحان نکردم چون کوتاه هستش وباید کیسو پشت tv قرار بدی تا برسه برای دیدن فیلم هم باید از tv فاصله بگیری تا کیفیت بهتر بشه اما به مانیتور نمیرسه کیفیتش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه.مدل 4670 که دوستمون گفتن رو در سایت گیگا نوشته قابلیت کراس فایر داره.
این قابلیت چه استفاده ای داره؟میشه کمی توضیح بدین؟
و برای اجرای این قابلیت به مادربوردی که کراس فایر داره نیاز هست؟
کاربر شهرسختافزار
آقا کوروش اونی که من گفتم گیگا هست.آیا از همون S video وصل میشه؟اینی که شما عکسشو گذاشتی ایسوس هست.اگه منظور فقط کابل هست که خوب نباید فرقی داشته باشن.
به نظرتون ارزش داره برای این قابلیت قید 4670 رو بزنم؟البته 4670 دو مدل داره که نوع رمش فرق دارن.
کلا 4670 از اون هایی که من گفتم سرتره؟
آقا خیلی ممنون که زحمت کشیدین.واقعا ممنونم
این قابلیت برای اینکه شما اگه از لحاظ پردازش گرافیکی کم اوردی از یه کارته دیگه همون مدلی میتونی استفاده کنی کنار همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادر برد هم باید ساپورت کنه واون قابلیتو داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farzad1362 (02-09-09)
فرقی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4670 از 9500 قویتره و اگه پول بیشتری نداری همینو بخر4670 اگه بهتر خواستی من نظرم بیشتر با nvidia هست واین مدل از 4670 قویتره 9600که من برای ارتقا دارم میفروشم خواستی پیام بزار تا قیمت بدم
farzad1362 (02-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks