مشکلی نیست ...... نهایتا" اگر پاورتون به تعمیر نیاز داشته باشه با هفت هشت تومن حل میشه ...!!!!
کاربر شهرسختافزار
مشکلی نیست ...... نهایتا" اگر پاورتون به تعمیر نیاز داشته باشه با هفت هشت تومن حل میشه ...!!!!
Ardalan (08-02-09)
|
|
مدیر سابق انجمن
جالب اینجاست که پاور رو دادم واسه تعمیر تعمیرکار گفت ولتاژ ها رو تست کرده همش خوب بوده رو سیستم خودش هم تست کرده مشکلی نداشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چطوری تست کرده؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پاور تا زیر بار نره جواب پس نمی دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (08-02-09)
مدیر سابق انجمن
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض رو بر این بگیریم که تعمیرکار اشتباه کرده
از اینجا نمیشه نتیجه گرفت که پاور درست هست ؟
""حتی یک بار با دوپاور تست کردم یعنی پاور قدیمی من که پورت ساتا نداشت رو به مادربرد و ... وصل کردم و پاور جدید که پورت ساتا داشت رو فقط به هارد وصل کردم که بتونم برم تو ویندوز ولی مشکل همچنان باقی موند" "
در این حالت میشه یک احتمال داد که مثلا پرت ساتا خراب هست ولی من حتی بدون هارد خواستم ویندوز نصب کنم ولی باز هم ارور میداد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیر این errore صفحه آبی از کارت گرافیکته شک نکن چون این اتفاق یه بار برای من پیش امد و مشکل
از کارت گرافیک بود
شما یکبار این اتفاق براتون افتاده مربوط به کارت گرافیک بود دیگه قرار نیست فقط این دلیلش باشه صفحه آبی کدهای مختلفی داره ( کد ارور ها ) و هرکدوم به یک دلیل هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست خودتون هم که نقل قول شده رو یک نگاهی بندازید به نظرم باید بیشتر دقت کنید ( به نظر خودتون اگر پشت سر هم و مرتب بنویسید بهتر نیست ؟ )
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks