از کنترل پنل مودم . وایرلس را دیسیبل کن .
سلام....من چند روز پیش 50 گیگ اینترنت پارس انلاینمو تمدید کردم که متاسفانه یه روز بعدش مهمونای زیادی اومدن خونه که قراره یه ده روزی هم بمونن و رمز وای فای رو میخواستن که دیگه ما هم چون رودرواسی زیاد با این ها داشتیم رمز رو بهشون دادیم..الان نگاه کردم در عرض دو شب 10 گیگ دانلود کرده بودن و 10 گیگ از حجمم رفته...ماشالا همه هم که از صبح تا شب بیدارن و هیشکی هم خواب نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه این جور بخواد پیش بره در عرض 5 روز دیگه 40 گیگ اینترنت دیگم هم به باد میره...من خودم50 گیگو واسه شاید 6 ماه داشته باشم...یه راهنمایی ازتون میخواستم که چجوری کلا یه ده روزی غیر فعال کنم مودمو که هیشکی حتی خودم هم نتونم از وای فای خونه استفاده کنم...گفتم رمز وای فای رو عوض کنم و بهشون بگم مهلتش تموم شده که اونم وقتی کامپیوترو روشن میکنن و وای فای رو روشن میکنن راحت میتونن از کامپیوتر استفاده کنن و جوابگو نیس ....خلاصه چیکار کنم اعصابم ریخته بهم کلی پول دادم 50 گیگ گرفتم 10 گیگش که تو دو شب رفت دیگه نمیخوام 40 گیگدیگش هم این نامردا استفاده کنن...میخوام کلا غیر فعال کنم مودمو واسه ده روز که هیشکی نتونه استفاده کنه...به نظر شما چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ashkan4030 (25-07-16), Haswell (25-07-16), HEXATOR (25-07-16)
رودربایستی نداره هر کی نیاز ضروری به اینترنت داره بسته ی همراه خرید کنه
قابلیت Mac Filtering رو فعال کنین تا تنها مک ادرسهایی که دستی بعنوان مجاز وارد فهرست میکنین بتونن از اینترنت استفاده کنن بقیه اگر به وایرلس وصل هم بشن اینترنت ندارن و فکر میکنن ترافیک تموم شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (25-07-16), ashkan4030 (25-07-16)
چجوری و از کدوم قسمت باید اینکارو کنم.؟مدل مودمم تی پی لینکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TD-W8950N
وارد پنل مودم بشید و از قسمت وایرلس . enable wirelss را تیکشو برداربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks