من 200 تومن موجودی دارم پس فک کنم میتونم رم و فنون رو عوض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنوم 4 هسته ای نو 100 تومنه یا دست دوم..بعد فنوم 4 هسته ای بگیرم با این دو هسته ای میشه 6 هسته درسته چه مدلی باید بگیرم؟
بعد واسه رم چیکار کنم...باس 1333 با 1600 چه فرقی داره؟
بعد یه سوال مگه ویندوز 64 بیتی مخصوص لپ تاب نیست؟یعنی الان من روی کیسم و این سیستم pC میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟
و در اخر این که الان مثلا ویندوز که میخواد بیاد بالا چند دقیقه باید صبر کنم تا بالا بیاره این از کندیش وگرنه تو خود ویندوز کندی حس نمیکنم ولی خوب هنگ میکنه در حین کار باهاش یه صدای ویییینگ به مدت 10 ثانیه یا حتی بیشتر از کیس بلند میشه که گوشمم نزدیک بردم نفهمیدم از کدوم قطعه ثدا در میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه که این هنگ کردنه ازار دهنده شده دارم اهنگ گوش میدم یهو وسطش ایست میکنه 10 ثانیه بعد درست میشه دوباره بعد چند دقیقه ایست میکنه...واسه بازی و گشت و گذار در اینترنت هم این اتفاق میفته...نمیدونم مشکل از کجاست

Bookmarks