برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir_alanwake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در حال حاظر به طور دقیق نمیشه گفت مشکل سیستم شما چیه اما اگر من بجای باشم این کارها رو انجام میدم :
اولایه ویندوزxp روان تهیه میکنم و این بار سیستم رو با xp تست می کنم . در حین نصب تمامی پارتیشن ها رو پاک می کنم و ومجددا هارد رو پارتیشن بندی می کنم.بعد از نصب سیستم بررسی می کنم که ایا مشکل حل شده یا نه؟ چون احتمالش هست که مشکل از ویندوز 7 نصب شده شما باشه ویا مشکلی تو هارد وجود داشته باشه که با پارتیشن بندی مرتفع شه
اگر بعد از پارتیشن بندی و نصب xpهمچنان سیستم مشکل داشت سیستم رو به یه مرکزخدمات کامپیوتری می بردم و ازش می خواستم که یه با با عوض کردن رم و استفاده از رم ddr2 نه ddr3 سیستم رو بررسی کنه که اگر با تعویض رم مشکل حل شد مسلما مشکل از رم های شماست واگر باز هم مشکل حل نشد با تعویض هارد اگر هیچ کدوم مشکل رو حل نکرد نهایتا مین رو هم تعویض و سیستم رو چک کنه تا قطعه معیوب شناسایی بشه.
در مورد مشکل کارت گرافیک نمی تونم کمکی کنم
اما در مورد سیستمتون :
کارت گرافیک شما به حق بهترین کارت ممکن تو این رنج قیمته و شما از نظر کارت گرافیک (فقط خود کارت) هیچ مشکلی برای اجرای سنگین ترین و جدیدترین بازیها در بالاترین میزان جزییات حداقل تا 2سال اینده ندارید اما!!
اما مشکل سیستم شما به خاطر سی پی یو ضعیف شماست .دوران سوکت 775 دیگه گذشته و همون طور که دوستای دیگمون هم در بالا گفتن الان بازیهای جدید برای سی پی یو های 4 هسته ای طراحی می شن. البته شما در صورتی که ایشالا مشکل فعلی سیستمت حل بشه اکثر این بازیهای فعلی رو می تونی حتی با بالاترین جزییات هم بازی کنی اما برای اجرای بازی های جدید مشکل پیدا می کنی.شما با این بودجه براحتی میتونستی یه cpuا ی ام دی اتلون 630 4 هسته ای بخری که قدرتش فوق العاده بیشتر از این سی پی یو فعلی بود

Bookmarks