cpu i5 4570
ram 8g
vga gtx 1060 6g
من با دو سه تا از بازی های جدید مشکل دارم اون لگ هایی که بهت گفتم روی همه سیستم ها نیست رو بعضی سیستم ها این مشکل وجود داره حتی یه سر به یوتیوب هم بزنی میبینی طرف با ۱۰۸۰ هم لگ داره مخصوصا تو بازی مترو که البته بعد از آپدیت مشکل حل شده ولی شما باید تمام موارد رو چک کنی منم به هارد خودم شک کردم ولی مشکلم هارد نبود تقریبا تمام سخت افزار رو چک کردم...شما هم همون طور که دوستان گفتن باید تک تک موارد رو بررسی کنی امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی..پیشنهاد میدم یه بارafterburner رو نصب کنی یه مانیتور بگیری ببینی اون لحظه که لگ داری کدوم سخت افزار داره بیش از حد کار میکنه یا میتونی بازی رو از حالت تمام صفحه خارج کنی بیای تو تسک منجر ببینی هارد یا سی پی یو اون لحظه در چه وضعیتیه
آنتی ویروس هم گاهی اوقات اذیت میکنه یا نرم افزارهایی که اوتوماتیک دفرگ انجام میدن
نرم افزار jetboost هم نصب کن یه سری نرم افزارهایی که شما بهش دسترسی نداری که قطعشون کنی رو هنگام بازی غیرفعال میکنه
مرسی از راهنماییت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینجا هر تستی که دوستان بهم گفتن برای سالم بودن سخت افزارم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست
در کل بهتره همون ps4 بخریم من قبلش بخاطر گرون شدن بازیهاش فروختمش pc گرفتم که پشیمونم واقا

اینم بگم یجا خوندم بازیها بعد از کرک شدن توی برنامه نویسی شون یه مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه مشلات فنی از قبیل گیر و افت فریم و .... باشه که ممکنه با تهیه نسخه اصلی این مشکل حل شه