این نوسان غیر طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید
کاربر شهرسختافزار
این نوسان غیر طبیعیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس و برنامه ها را ببنید و دوباره بنچمارک بگیرید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز هر دو بازی که فرمودین مشکل بهینه سازی دارن که تو نت هم کامنت های منفی کم نیستن واسه فارکرای آپدیت اومده اما کرک نشده منم با بازی فارکرای مشکل دارم خیلی لگ میندازه از اون بدتر بازی مترو هستش که به گفته منتقدها فاجعه ای بود تو بخش بهینه سازی، که واسه اون هم آپدیت اومده اما کرک نشده..بازی رزیدنت هم که گفتین رو که انقدر مشکل داشت من اصلا نصب هم نکردم تا یه آپدیت درست حسابی واسش بیاد....
البته من یه مدت خیلی مشکل داشتم و همیشه عادت داشتم نرم افزار afterburner رو همراه بازی اجرا کنم نمیدونم این برنامه چه مشکلی داشت که وقتی پاکش کردم دیگه تو بازی مثل قبل لگ ندارم.
البته عذرخواهی میکنم فقط میخواستم این موارد رو هم در نظر بگیرید.
nima_hardware (24-03-19)
کاربر شهرسختافزار
بفرمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Untitled.png
کاربر شهرسختافزار
قبول دارم حرفت درسته ولی سیستم یکی از فامیل هامون کارتش gtx 750 ti cpu i5 4460 هستش و همین بازی farcry 5 رو با تنظیمات پایین تر و فریم خیلی پایین تر مثلا حدودای 40 بدون گیر بازی میکنه من یخورده ماوس رو میچرخونم همش گیر و فلان ... در صورتی من 65 فریم با تنظیمات اولترا میگیرم این عادی نیست یجای کار میلنگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hardware در تاریخ 24-03-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
شما مشخصات سیستمت چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کمی بهتر شده ولی بهتره یکبار هارد را فرمت کنی . همچنین سعی کن یک SSD تهیه کنی و ویندوز و برنامه های اصلی رو اون نصب کنی . اینطوری هاردت آزادتر میشه از نظر بار کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hardware برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hardware (24-03-19)
کاربر شهرسختافزار
cpu i5 4570
ram 8g
vga gtx 1060 6g
من با دو سه تا از بازی های جدید مشکل دارم اون لگ هایی که بهت گفتم روی همه سیستم ها نیست رو بعضی سیستم ها این مشکل وجود داره حتی یه سر به یوتیوب هم بزنی میبینی طرف با ۱۰۸۰ هم لگ داره مخصوصا تو بازی مترو که البته بعد از آپدیت مشکل حل شده ولی شما باید تمام موارد رو چک کنی منم به هارد خودم شک کردم ولی مشکلم هارد نبود تقریبا تمام سخت افزار رو چک کردم...شما هم همون طور که دوستان گفتن باید تک تک موارد رو بررسی کنی امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی..پیشنهاد میدم یه بارafterburner رو نصب کنی یه مانیتور بگیری ببینی اون لحظه که لگ داری کدوم سخت افزار داره بیش از حد کار میکنه یا میتونی بازی رو از حالت تمام صفحه خارج کنی بیای تو تسک منجر ببینی هارد یا سی پی یو اون لحظه در چه وضعیتیه
آنتی ویروس هم گاهی اوقات اذیت میکنه یا نرم افزارهایی که اوتوماتیک دفرگ انجام میدن
نرم افزار jetboost هم نصب کن یه سری نرم افزارهایی که شما بهش دسترسی نداری که قطعشون کنی رو هنگام بازی غیرفعال میکنه
آخرین ویرایش توسط Torang در تاریخ 24-03-19 انجام شده است
nima_hardware (24-03-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی از راهنماییت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اینجا هر تستی که دوستان بهم گفتن برای سالم بودن سخت افزارم انجام دادم و گفتن مشکلی نیست
در کل بهتره همون ps4 بخریم من قبلش بخاطر گرون شدن بازیهاش فروختمش pc گرفتم که پشیمونم واقا
اینم بگم یجا خوندم بازیها بعد از کرک شدن توی برنامه نویسی شون یه مشکلاتی بوجود میاد که ممکنه مشلات فنی از قبیل گیر و افت فریم و .... باشه که ممکنه با تهیه نسخه اصلی این مشکل حل شه
کاربر شهرسختافزار
راستی نرم افزاری هست که میزان استفاده از رم و سی پی یو و ... رو گوشه صفحه موقع بازی کردن نشون بده که مثلا چقدر داره از سخت افزار مصرف میشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Torang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks